Съдбовни промени в живота на тези зодии през лунното затъмнение на 28 октомври


Съдбовни промени в живота на тези зодии през лунното затъмнение на 28 октомври
Снимка: iStock

Всеки зодиакален знак ще усети определени промени в живота си по време на следващото лунно затъмнение, в знака Телец, което ще бъде на 28 октомври.

Представителите на тези 3 зодии обаче ще имат големи промени в съдбата си.

Вижте още: Внимание: Ето кой е вашия астрологичен враг

Овен

Затъмнението ще се случи във вашия финансов сектор, което означава, че внезапно ще получите голяма сума пари или плащане от данъчните власти (или застраховка). Можете също така да изплатите заеми, ипотеки и да уредите важни дългове. Важен въпрос в спор с бизнес партньор ви ще бъде решен във ваша полза и най-вероятно ще ви бъде върната част от дълга. Що се отнася до вашата кариера, вашият мениджър може да ви постави на лидерска позиция. Въпреки това ще можете напълно да започнете да печелите от това през пролетта на 2024 г.

Лъв

Затъмнението ще се случи в най-високата точка на вашата натална карта, така че внезапно ще ви донесе нов статус, титла или позиция. Ако сте започнали да разработвате проект през ноември 2021 г., сега ще получите важни и очевидни резултати, които в крайна сметка ще се отразят на вашите финанси. Освен това може да получите титла благодарение на международен проект или покровителството на човек, с когото сте в романтична връзка. Като цяло, благодарение на това затъмнение, личният ви живот може да се подобри, защото Юпитер, управителят на сектора на щастието, ще бъде в дома на статуса и ще ви донесе успешен партньор.

Дева

По време на затъмнението Венера ще бъде във вашия знак, което означава, че може да имате повече успехи от преди. Ще ви очаква колосален късмет, който може да е свързан с подобряване на финансовия ви живот поради увеличение на заплатата, както и поради съдебен спор, който ще спечелите. Ако планирате да работите с международна компания, тогава това ще ви донесе голям успех.

Вижте още: Богът на изобилието влиза в живота на тези 3 зодии в края на октомври

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама