Внимание! Ето кой е вашият астрологичен враг


Внимание! Ето кой е вашият астрологичен враг
Снимка: iStock

Не всеки е имал късмета да срещне своята любов от пръв поглед, но на всеки се е случвало, след като прекара 5 минути на едно място с непознат човек да каже, че просто не го понася. Е астрологията има своето логично обяснение на този феномен, който е кръстен "астрологичен враг".

Вижте още: Бракът с тях е кошмар: Най-лошите съпрузи на зодиака

Овен

Представителите на този знак просто мразят скучните хора. Овенът е пълен с енергия и спокойствие. Тази зодия не може да общува с бавни, пасивни и мързеливи хора. Поради това Овенът постоянно спори с Близнаци.

Телец

Този знак е много сериозен, непримирим и отговорен като човек, който учудващо не може да търпи хора като него. Тази зодия не понася Козирог. Това е така, защото Козирозите обичат парите, подобно на Телеца и алчността ги заслепява.

Близнаци

Близнаците са весели и безразсъдни хора, които лесно могат да изпаднат в депресия. Близнаците се опитват да избягват компанията на тъжни хора. Типичните Близнаци трудно се сприятеляват със скучните и мрачни Риби.

Рак

Раците са твърде спокойни и понякога много самодостатъчни хора. Харесват тихи партита и монотонен ритъм на живот. Те не бързат. За тях враг номер едно е Скорпионът, който винаги е жив и изпълнен с драма.

Лъв

Лъвовете са пълни с увереност. Те са свободни, смели и не понасят хора, които са същите като тях. Основният им враг е Девата, която е еднакво изпълнена със самочувствие и арогантност. Лъвът вярва, че има само един цар и това е самият той.

Дева

Девата най-много мрази хаоса около и вътре в себе си. Тя иска всичко да е така, както си е представяла. Това е и причината Девата да мрази най-много Водолея, който сее безпорядък и безредици навсякъде.

Везни

Везните излъчват мир и хармония. Те са доброжелателни и миролюбиви създания и не понасят хора, които се опитват да ги командват. Най-много мразят, когато някой им крещи. Ето защо Везните не са приятелски настроени към Овена, защото той е импулсивен. Овенът с външния си вид и натиска, който упражнява върху околната среда, прилича на танк, а Везните не могат да понасят това.

Вижте още: Тези 2 зодии носят магия и покоряват всеки, който се докосне до тях

Скорпион

На пръв поглед тази зодия изглежда много тиха и спокойна. Всъщност той е много безмилостен и отмъстителен. Скорпионите просто не понасят Водолеите. Намират ги за смешни и скучни. Скорпионът никога няма да иска да бъде приятел с Водолей - това е работата.

Стрелец

Стрелците са пълни с увереност и енергия. Те често са начело в списъка на най-успешните хора. Никога не могат да се сърдят на онези, които ги обиждат. Следователно това е единственият знак в зодиака, който няма врагове.

Козирог

Козирозите са неуморими и почти никога не се чувстват уморени. Те никога не стоят на едно място, винаги вървят напред. Ето защо мразят скучните хора, които седят вкъщи по цял ден. Най-големият им враг е Ракът.

Водолей

Водолеят се характеризира с непостоянство. Тези хора са много любопитни, искат да научат всичко ново. Харесват старомодните хора и поддържат консервативни възгледи. Водолеите просто не понасят Телец.

Риби

Рибите са уязвими и миролюбиви. Те не харесват неспокойните Стрелци. Дори малко им завиждат. Рибите трудно намират нови приятели, защото се страхуват, че те ще нарушат техния спокоен и приятен свят

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама