Те ще намерят полза във всичко: Най-меркантилните зодии


Те ще намерят полза във всичко: Най-меркантилните зодии
Снимка: iStock

Астролозите са напълно убедени, че има няколко знака на зодиакалния кръг, под егидата на които често се раждат особено меркантилни хора. Те ще намерят полза във всичко и преди всичко особено за себе си.

1. Телец

Телецът е много алчен. Те по никакъв начин нямат нито желание, нито намерение да споделят или да харчат пари. Само в отношенията биха могли да станат по-щедри, но това не винаги се случва. Всичко, което си е тяхно, си остава за тях. Никой няма право да посяга към финансите му.

2. Везни

Везните са изключително чувствителни към собствените си пари, но не и към тези на непознати. Те обичат, когато някой им плаща. До последния момент те ще се надяват, че някой ще плати сметката им, ще им даде скъп подарък или ще ги заведе на изключително скъпо пътуване, за което не трябва да плащат те. Винаги са наясно как другите трябва да похарчат парите си, но никога не се говори по този въпрос за техните финанси.

КАКВА МАГИЧЕСКА СИЛА ПРИТЕЖАВАТЕ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ

3. Скорпион

Скорпионите са изключително меркантилни хора, но представителите на знака никога не показват това. Според астролозите, Скорпионите биха се решили да дадат пари за общото благо единствено и само, ако им бъдат отправени комплименти за извършеното. Родените под това съзвездие са изключително лукави и обикновено така извъртат нещата, че да натопят някой друг да се охарчи.

4. Козирог

Според астролозите това са най-алчните хора, макар да е трудно да се повярва. Ако трябва да подчертаят статуса си, те ще се сдобият с най-скъпия телефон от всички, но ако трябва да помогнат на някой от приятелите или роднините си, Козирозите веднага ще кажат: „Съжалявам, аз съм разорен“. Това би могло да се обясни с упорития труд, който полагат, за да изкарат тези пари. Не е честно да работиш от сутрин до здрач, да нямаш почивен ден и накрая да подариш изработеното на накой, който си е лежал през цялото време.

Ясно е, че у всекиго има поне частичка алчност, но при изброените по-горе знаци тя е наистина фрапираща и няма ка да не бъде забелязана и коментирана. Точно поради тази причина и астролозите предупреждават какво можете да очаквате при среща с тези зодии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама