Съвет за всяка зодия за лято 2023


Съвет за всяка зодия за лято 2023
Снимка: iStock

Овен

Представителите на зодия Овен трябва да бъдат по-внимателни с половинките си. Ще си мислят, че човекът до тях не ги подкрепя, просто защото има различно мнение. Затова вашият съвет за лято 2023 е да влезете в крак с реалността и да скъсате с миналото! Живейте тук и сега. Само така ще осъзнаете колко много имате.

Телец

Бъдете по-откровени с хората. Казвайте това, което ви е на душата, не задържайте емоции. Избягвайте взимането на важни решения, защото със сигурност ще решите неща, за които после ще съжалявате.

Големият ТАРО хороскоп за лято 2023

Близнаци

Ако искате да постигнете това, за което мечтаете, трябва много да се потрудите. Не се разсейвате, колкото и да е изкушаващо. Колкото по-целеустремени сте това лято, толкова по-добре. Но помнете, че всичко ще бъде възнаградено. 

Рак

Планирайте пътуване колкото е възможно по-рано. Имате нужда да смените обстановката, а това ще ви даде нова перспектива за редица неща. Отпуснете се, дайте си време за почивка и се поглезете!

Лъв

Приемете новостите, които ще ви се случат през това лято. Не всичко ново е страшно, а понякога е адски овластяващо да "отпуснете юздите", колкото и да не ви иска. Карайте го по-спокойно!

Какво я очаква всяка зодия през лято 2023

Дева

Започнете да вярвате повече в себе си и ще видите колко много ще постигнете. Започнете с малки крачки - полагайте грижа за себе си, правете неща, които ви носят щастие, повтаряйте си позитивни мантри. Когато променяте себе си, променяте и света!

Везни

Животът ще ви предостави доста възможности и ще трябва да решите какво точно искате. Определено няма да ви е леко. Нещо хубаво е на път на се случи, само повярвайте!

Скорпион

Приемете новите хора в живота си и се дръжте по-мило с тях. Дайте всичко от себе си в работата и в личен план, за да се чувствате добре, в противен случай ще се загнезди семенцето на съмнението, че "може би, ако...". 

Стрелец

През лято 2023 трябва да се доверявате най-вече на разума, освен ако не искате да страдате. Не се подлъгвайте по мнение на приятели или по своята импулсивност - два пъти мерете, веднъж режете!

Козирог

Отдайте се на медитация и духовни практики, заложете на повече време сред природата, отколкото на шумни и препълнени морски курорти. Имате нужда от спокойствие.

Водолей

Отърсете се от онези мисли, които ви карат да се потискате и да сте нещастни. Това лято трябва да рискувате. Само така ще спечелите!

Риби

Рибите ще се чувстват самотни. Много е вероятно това да се дължи на прекалено многото ангажименти и невъзможността да прекарате време с близките си. Опитайте се да намерите баланс! Работете повече, ако искате да постигнете това, което сте си поставили като цели, но не се вманиачавайте. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама