Съвет за всяка зодия за НОЕМВРИ 2021


Съвет за всяка зодия за НОЕМВРИ 2021
Снимка: iStock

Овен

Вие обичате да командвате и не оставяте нищо в ръцете на други хора. Научете се да се отпуската повече, особено през ноември, и да се носите по течението, защото не всичко в живота може да се контролира.

Телец

Вашата основна слаба черта е, че сте твърде мързеливи. Може би ви липсва мотивация или време, но това не е извинение! През ноември трябва да действате смело и да работите повече.

Близнаци

Раздавайте любов и ще получите любов. Бъдете отворени към хората и ще видите колко много нови приятели ще спечелите.

Рак

Понякога взимате решения неразумно и импулсивно. И въпреки че е необходимо да слушате интуицията си от време на време, не позволявайте на страховете и опитът ви да ви извадят от коловоза. Никога не позволявайте на емоциите да превземат ума ви.

УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА НОЕМВРИ

Лъв

Понякога сте толкова концентрирани върху себе си, че просто не вземате под внимание чувствата на другите хора. Опитайте се да обърнете внимание на близките и любимите си хора, защото те имат нужда от вас.

Дева

Вие сте талантливи и, независимо дали го приемате или не, вие сте перфекционисти. Но в живота няма нищо идеалното, така че спрете да се критикувате, ако не правите всичко перфектно. Научете се да се наслаждавате на това, което имате.

Везни

Вземането на решения не е вашата сила. Винаги се чудите и обмисляте нещата твърде дълго. Склонни сте да преценяте всички "за" и "против", колебаете си и сте нерешителни. Съветът на астролозите за ноември е следният: Следвайте призива на сърцето си, но винаги мислете трезво!

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ЗАБОГАТЕЯТ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Скорпион

Хората ви считат за твърде странни и отмъстителни. Това много негативно влияе върху връзката ви с другите. Опитайте се да бъдете по-положително настроени към останалите.

Стрелец

Вие сте доста студени и не допускате хората близо до себе си. През този месец е хубаво да промените това и да видите, че колко по-добре се държите с хората, толкова по-добре ще се отнасят с вас.

Козирог

Вие твърде много се притеснявате за всичко. Бъдете по-спокойни! Мислете позитивно, спортувайте, правете си почивки и изгонете безпокойството!

Водолей

Вие сте упорите и талантливи хора, но често се смятате за нещо повече от другите. Често дори не изслушвате другите. Променете това – приемете и другите гледни точки.

Риби

Вземате всичко много присърце. Дори и добродушни шеги на приятелите ви могат да развалят настроението ви за дълго време. Запомнете - понякога просто трябва да пуснете проблемите и да се насладите на мига!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама