Таро хороскоп за 20 май 2023


Таро хороскоп за 20 май 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Правилният човек ще усети сърцето ви, без да е чул гласа ви.

ТЕЛЕЦ

Когато някой е толкова зает, че не може да ви се обади или да отговори на съобщението ви, това е знак, че трябва да отвърнете на енергията.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за лято 2023

БЛИЗНАЦИ

Казването на "да" твърде често е бърз начин да се преуморите. Имате добри намерения и наистина искате да сте полезни, но това е за сметка на психическото ви благополучие.

РАК

Напоследък животът ви е натоварен. Имате твърде много железа в огъня, което ви кара да забравите дати, срещи и последващи телефонни обаждания.

ЛЪВ

Невъзможността да разберете какво ви липсва в любовния ви живот ви кара да седите на оградата на разделеното сърце. Част от вас иска да остане, за да види накъде отиват нещата, друга част се чуди дали трябва да си тръгнете. Изборът не е лесен за правене, но ви трябва повече време, за да разберете.

ДЕВА

Имате толкова много неща, за които да сте благодарни, затова, когато видите приятел в нужда, вие сте първият, който трябва да помогне.

ВЕЗНИ

Не бъдeте тъжни. Това не беше за вас, тъй като се колебаехте. Продължете да работите върху себе си и когато следващата врата се отвори, ще се почувствате по-готови да кажете "Да!"

Вижте още: 3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец

СКОРПИОН

Не мечтайте какво ще правите един ден. Вземете тази МЕЧТА и започнете да работите върху нея малко по малко. Можете да го направите.

СТЕРЕЛЕЦ

Тази карта Таро е предупреждение, че ще имате финансови затруднения. Трябва да бъдете пестеливи за известно време, докато не се уверите, че имате достатъчно средства.

КОЗИРОГ

Враговете ви са с най-широки усмивки, а вие се сърдите на честни приятели. Отваряйте си очите, лъжата винаги е красиво маскирана.

ВОДОЛЕЙ

Днешната карта Таро ви потупва по рамото за всичко, което правите, но също така ви напомня да се грижите за себе си. Животът е повече от работа, така че планирайте и да се забавлявате.

РИБИ

Имате това, от което се нуждаете, за да се справите днес. Можете да започнете да спестявате за бъдещето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама