Таро хороскоп за 6 декември 2023


Таро хороскоп за 6 декември 2023
Снимка: iStock

Вижте коя Таро карта е изтеглена за вашата зодия за днес, 6 декември 2023 година.

Овен

Ще бъдете изправени пред избор на приоритети, изясняване на намерения. Картата означава също получаване на важно съобщение. Време е да решите какво искате да правите по-нататък

Телец

В началото на декември ви предстои да направите избор между работата и семейството. В последното време бяхте заети да мислите само за финанси и това се отрази зле на отношенията с близките ви.

Вижте още: Финансов хороскоп за всяка зодия за декември 2023

Близнаци

Не се притеснявайте от промените, които ви предстоят, защото те ще доведат до нови перспективи и възможности. Финансовото ви положение се подобрява.

Рак

Не позволявайте в желанието да постигнете мечтите си да се отклони от ценностите, които са важни за вас. Време е да стъпите здраво на земята.

Лъв

Опитайте се да наредите правилно приоритетите си, защото в последно време се впускате с главата напред във всичко и това скоро ще ви изтощи. Много от вас са концентрирани главно в материалното благополучие, време е да помислите и за душата си.

Дева

Вселената тества вашата готовност и постоянство, но и границите, които може да поставяте. Не бъдете лековерни.

Везни

Гледайте само напред и бъдете по-концентрирани. Това ще бъде полезно както за вас, така и за близките ви.

Вижте още: 4 зодии, които ще срещнат сродната си душа на Нова година

Скорпион

Оставете всичко, което си е отишли, в миналото. Гледате прекалено много назад и това не ви дава възможност да видите новите хоризонти, които са пред вас.

Стрелец

Дори да усетите затруднение, това не е означава да се върнете към лошите навици. Приемете, че сътресенията в живота са нормални, стига да си взимате необходимата поука от тях.

Козирог

Опитайте се да намерите вътрешния си баланс. Няма нужда да насилвате събитията. Всичко, което трябва да получите, ще дойде само при вас.

Водолей

Начало на дългоочакван проект. Идва време да берете плодовете на труда си. Не се доверявайте лесно.

Риби

Не бъдете груби с всеки, които не е на вашето мнение. В последно време се опитвате да се налагате на всяка цена, което може да ви създаде врагове

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама