Таро карта за всяка зодия за 25 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 25 април 2024
Снимка: iStock

Четенето на карта Таро ще разкрие нещо, което трябва да знаят зодиите този четвъртък.

Овен - Седем чаши

Седнете и се отпуснете. Днес е чудесен ден за четене на книга. Позволете си да почувствате емоциите си и да ги обработите писмено или като правите нещо, което ви харесва.

Телец – Императорът

Силата може да бъде мълчалива решителност. Може да почувствате, че трябва да защитите позицията си. Не е нужно да се натоварвате, за да спечелите уважението, което заслужавате.

Близнаци - Девет жезъла

Животът ви никога не е бил предназначен да бъде групов проект. Имате много неща, които трябва да свършите. Но трябва да питате за мнението на всички.

Вижте още: Какво означава да обичате Телец

Рак - Шестица жезли

Приятелите могат да ви мотивират да бъдете най-добрата версия на себе си. Виждате някой да се справя страхотно и си мислите, че бихте искали и вие да напреднете.

Лъв – Императрицата

Вашата интуиция е остра и точна. Слушайте себе си, когато чуете този тих тих глас, който ви казва да обърнете внимание на някой червен флаг. Не е нужно да се опитвате да бъдете мили или да чакате някой да се промени.

Дева - Два пентакъла, обърната

Импулсивната покупка може да доведе до разкаяние. Добре е да признаете, че сте сгрешили. Не забравяйте да действате бързо и да не оставяте прозореца за връщане да изтече.

Везни – Смърт

Тази карта ще ви помогне да видите кой сте всъщност, какво сте си мислили преди време. Така израствате в по-силен, по-издръжлив човек. Имате преживявания, които носят тъга и дискомфорт.

Скорпион - Кралица на мечовете, обърната

Когато в ума ви се случват толкова много неща, не е време да вземате важни решения, променящи живота ви. Не влизайте в нова връзка и не предприемайте отчаяни действия, защото искате да спасите обречена връзка. Когато умът ви е ясен, може да видите нещата по различен начин.

Стрелец - Асо жезли

Имате страхотна идея и е време да предприемете действия по нея. Ако искате да напишете книга, създайте план. Ако искате да направите бизнес, започнете да пишете своя бизнес план. Малка стъпка в тази посока ще ви приближи до целите ви.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се измъкнат от токсични връзки до края на април 2024

Козирог - Висшата жрица, обърната

Трудните времена отминаха. Имахте много ненужни предизвикателства и препятствия, но сега всичко върви гладко. Спокойствието след бурята е тук и щом осъзнаете, че животът ви е сигурен, ще ви се стори невероятно!

Водолей - Асо пентакли, обърната

Не всеки ще види всички усилия и работа, които сте вложили в живота си. Това, което трябва да правите днес, е действие зад кулисите. След това да уведомете другите, че сте участвали и сте свършили нещата.

Риби - Отшелникът, обърната

Готови сте да излезете от черупката си, за да покажете на света, че имате да кажете нещо важно. Духовните прозрения, които получавате ежедневно, са предназначени да ви помогнат и да след това да помогнете на другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама