Таро карта за всяка зодия за 25 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 25 април 2024
Снимка: iStock

Четенето на карта Таро ще разкрие нещо, което трябва да знаят зодиите този четвъртък.

Овен - Седем чаши

Седнете и се отпуснете. Днес е чудесен ден за четене на книга. Позволете си да почувствате емоциите си и да ги обработите писмено или като правите нещо, което ви харесва.

Телец – Императорът

Силата може да бъде мълчалива решителност. Може да почувствате, че трябва да защитите позицията си. Не е нужно да се натоварвате, за да спечелите уважението, което заслужавате.

Близнаци - Девет жезъла

Животът ви никога не е бил предназначен да бъде групов проект. Имате много неща, които трябва да свършите. Но трябва да питате за мнението на всички.

Вижте още: Какво означава да обичате Телец

Рак - Шестица жезли

Приятелите могат да ви мотивират да бъдете най-добрата версия на себе си. Виждате някой да се справя страхотно и си мислите, че бихте искали и вие да напреднете.

Лъв – Императрицата

Вашата интуиция е остра и точна. Слушайте себе си, когато чуете този тих тих глас, който ви казва да обърнете внимание на някой червен флаг. Не е нужно да се опитвате да бъдете мили или да чакате някой да се промени.

Дева - Два пентакъла, обърната

Импулсивната покупка може да доведе до разкаяние. Добре е да признаете, че сте сгрешили. Не забравяйте да действате бързо и да не оставяте прозореца за връщане да изтече.

Везни – Смърт

Тази карта ще ви помогне да видите кой сте всъщност, какво сте си мислили преди време. Така израствате в по-силен, по-издръжлив човек. Имате преживявания, които носят тъга и дискомфорт.

Скорпион - Кралица на мечовете, обърната

Когато в ума ви се случват толкова много неща, не е време да вземате важни решения, променящи живота ви. Не влизайте в нова връзка и не предприемайте отчаяни действия, защото искате да спасите обречена връзка. Когато умът ви е ясен, може да видите нещата по различен начин.

Стрелец - Асо жезли

Имате страхотна идея и е време да предприемете действия по нея. Ако искате да напишете книга, създайте план. Ако искате да направите бизнес, започнете да пишете своя бизнес план. Малка стъпка в тази посока ще ви приближи до целите ви.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се измъкнат от токсични връзки до края на април 2024

Козирог - Висшата жрица, обърната

Трудните времена отминаха. Имахте много ненужни предизвикателства и препятствия, но сега всичко върви гладко. Спокойствието след бурята е тук и щом осъзнаете, че животът ви е сигурен, ще ви се стори невероятно!

Водолей - Асо пентакли, обърната

Не всеки ще види всички усилия и работа, които сте вложили в живота си. Това, което трябва да правите днес, е действие зад кулисите. След това да уведомете другите, че сте участвали и сте свършили нещата.

Риби - Отшелникът, обърната

Готови сте да излезете от черупката си, за да покажете на света, че имате да кажете нещо важно. Духовните прозрения, които получавате ежедневно, са предназначени да ви помогнат и да след това да помогнете на другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама