Тази зодия сама отблъсква партньорите в живота си


Тази зодия сама отблъсква партньорите в живота си
Снимка: iStock/Guliver

Понякога едно лошо преживяване в любовта ще ви затрудни да отворите отново сърцето си в бъдеще. В края на краищата винаги се притеснявате, че същата болка ще се появи отново, че новият партньор ще ви нарани по същия начин, по който вашият бивш ви е наранил.

Ето коя зодия отблъсква сама любовта заради лоши преживявания в миналото:

Рак

Раци, отнема ви много време, за да преодолеете раздялата. Опитвате се да приемете, че човекът, на когото сте дали цялата си любов, внезапно е напуснал живота ви. Ето защо отблъсквате любовта, когато тя пристигне отново на прага ви. Страхувате се да не бъдете наранени по един и същи начин два пъти. Ужасявате се да не отворите сърцето си и да свалите бдителността си за грешния човек.

Вижте още: Тези зодии са най-непоносимите шефове

Въпреки че сте безнадеждни романтици, които мечтаят да открият този специален човек, вие се страхувате, че ще прочетете погрешно ситуацията и ще допуснете неправилния човек в живота си. Ужасени сте, че ще бъдете този, на когото му пука още повече, този, който завършва с разбито сърце, докато другият човек се възползва от вас. Трябва да преодолеете тази фобия, защото сами обричате живота си на самота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама