Тези 3 зодии най-често попадат в любовен триъгълник


Тези 3 зодии най-често попадат в любовен триъгълник
Снимка: iStock

Тези 3 зодиакални знака имат по-особено отношение към връзките. Те могат да създават здрави партньорства стига обаче наистина да са много влюбени, в противен случай често попадат в любовни триъгълници.

Вижте още: Зодиите, които са най-успешни, когато НЕ са обвързани

Близнаци

Като цяло Близнаците се считат за изключително харизматични, свободни, социални и динамични. Разнообразието е основната им подправка в живота, така че не понасят монотонността в една връзка. Близнаците обичат в живота им постоянно да се случва нещо, което може да предизвика любовни триъгълници.

Ако не работят върху емоционалната стабилност, има риск да се влюбят в двама души. Когато обаче намерят човек, който може да следва техния ритъм на живот, с когото споделят едни и същи ценности, те могат да бъдат най-верните и прекрасни партньори.

Везни

Известно е, че хората, родени под зодия Везни, са доста нерешителни. В същото време обичат романтиката и искат да бъдат обичани. Радват се и когато някой им даде внимание и нежност. Особено в началото на една връзка, Везните могат да бъдат склонни към флиртове и любовни триъгълници. Но когато се влюби, този знак напълно се отдава на връзката и партньора си.

Вижте още: Топ кулинари: Тези зодии готвят така, че да си оближете пръстите

Водолей

Водолеите обичат свободата. Те са необичайни, малко непокорни и често водят доста ексцентричен живот. Тази зодия не иска да следва правилата и очакванията на обществото, а също така иска да определя свои необичайни правила в отношенията. Като цяло Водолеите са големи фенове на отворените връзки, което понякога може да ги накара да се окажат в любовни триъгълници. Но когато намерят подходящия човек за себе си, те ще им покажат нови хоризонти на любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама