Тези 4 зодии най-добре познават себе си


Тези 4 зодии най-добре познават себе си
Снимка: iStock

На някои зодии им отнема много време, за да намерят себе си. Те се нуждаят от време, за да открият кои са всъщност и какво наистина искат от този свят. Но други зодиакални знаци имат добра представа за своите мечти и желания от доста ранна възраст. Те познават себе си отвътре и отвън. Ето кои са зодиите с най-добре развито самосъзнание.

Водолей

Водолеи, вие знаете точно кои сте и няма да се извинявате за това. Не можете да се интересувате по-малко от това да се вписвате в тълпата и да бъдете приети от другите, защото предпочитате да останете верни на себе си. Бихте предпочели да сте наистина себе си. Вие сте една от най-автентичните зодии в зодиака, защото знаете какво искате и го гоните. Знаете какво харесвате и открито го признавате. Няма да се преструвате, за да изглеждате по-готини или по-интересни. Вие сте толкова честни и прозрачни, колкото сте. Това, което другите виждат, това получават.

Вижте още: Внимание: Влизаме в ретрограден Меркурий от 13 декември

Телец

Телци, вие сте толкова упорити. Въпреки че понякога това може да е отрицателно, това е и причината да сте толкова автентични. Не ви пука какво искат другите от вас. Няма да промените себе си, за да им угодите. Няма да правите нещо, което ви кара да се чувствате неудобно, за да бъдете харесвани повече. Вие ще правите това, което желаете във всяка дадена ситуация. Отказвате да се промените - и ако някой друг очаква да се промените, това е знак, че не ви заслужава. Знаете кои сте и въпреки че сте имали доста несигурности в миналото, вие също харесвате това, което сте. Не искате да живеете живота си по различен начин. Вие го живеете точно както искате и не ви пука кой го одобрява.

Овен

Овни, интересувате се от мнението на другите хора повече, отколкото някога бихте признали, но никога не се държите така. Вие сте себе си без извинения, защото не би ви било удобно да играете на преструвки. Най-автентичната версия на себе си сте, защото се обичате. Знаете, че истинското ви "Аз" е повече от достатъчно. Освен това сте изключително прями, така че ви е трудно да сдържите какво наистина чувствате. Вие не сте от хората, които могат да седят и да лъжат за вашите мисли и мнения. И не виждате защо бихте искали да направите нещо подобно. Бихте предпочели да сте истински, дори ако това означава, че по-малко хора ще ви харесат. В крайна сметка не можете да угодите на всички. Защо да опитвате?

Вижте още: Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви

Козирог

Козирози, вие не се опитвате да впечатлите никого, освен човека в огледалото. Въпреки че бихте искали останалият свят да ви вижда като успешни и да ви уважава, разбирате, че не можете да контролирате тяхната гледна точка. Не можете да впечатлите всички, дори когато правите всичко както трябва, защото винаги ще има някой, който не е доволен от вас. Имате толкова добра самооценка, защото нямате за цел да угодите на никой друг освен на себе си. Вие вземате решенията, които искате да вземете, вместо да изберете това, което мислите, че другите искат да изберете. Вие живеете за себе си, не за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама