Тези 6 зодии ще се радват на огромен късмет през юли


Тези 6 зодии ще се радват на огромен късмет през юли
Снимка: iStock/Guliver

Юпитер е отговорен за късмета в хороскопа. В астрологията тази планета символизира разширяване, излизане извън границите, развитие, доброта и широта на душата, оптимизъм, пътувания, научна дейност, мироглед. Тя носи пари и късмет. Юпитер вещае също разширяване, укрепване, печалба, чувство на увереност в това, което правите, надежда.

Планетата умножава всичко, до което се докосне. В традиционната астрология Юпитер е благотворна планета, която дава широки възможности и шансове за щастие. Тя управлява Риби и Стрелец. През юли 2021 г. Юпитер преминава през Риби до 28-и юли, така че този месец ще бъде особено щастлив за тях.

Поради благоприятното си местоположение Юпитер ще донесе много късмет. Трудните проблеми могат лесно да бъдат разрешени. Слушайте интуицията си, за да успеете!

Най-големите късметлии през юли ще са тези 6 зодии:

Риби

Време е да се заявите пред целия свят. Юпитер, който управлява вашия знак, е в първия ви символичен дом. Това ще увеличи вашия поглед към света. Ще ви е тясно в рамките на обичайния ви начин на живот. Всички промени ще бъдат към по-добро. Можете да започнете, като промените визията си. Юли ще ви донесе популярност, авторитет и самочувствие. Това ще бъде вълшебно щастлив месец.

Водолей

Юли 2021 г. ще бъде изключително щастлив по отношение на парите. Вашите доходи ще се увеличат значително. Сега е подходящ момент да инвестирате в недвижими имоти. В края на юли можете лесно да се утвърдите и да се заемете с нови завоевания. Ще бъдете пълни с оптимизъм и любов към живота. Със сигурност ще бъдете забелязани. Просто трябва да искате да промените живота си към по-добро. Тези промени могат да засегнат всяка област. Това е много подходящ момент за започване на нов етап от живота.

КЪСМЕТЧЕ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА ЮЛИ

Близнаци

Юпитер през юли ви обещава слава, уважение и признание. Можете да бъдете повишени и разширени във вашия офис. Можете да си намерите мощен покровител. Ако имате собствен бизнес, той ще тръгне нагоре. Може някой ден да се събудите известни, ако сте сънували това. Този месец определено няма да мине без забележими събития.

Скорпиони

През юли ще имате много любовни приключения и ще можете напълно да изразите вродената си страст. Ако обичате спорта, ще бъдете победител в състезанията. Можете също така да се изразявате в творчество и общуване с децата.

Рак

За вас юли ще бъде интересен, защото на 12-и, благоприятната планетарна връзка на Юпитер с Меркурий, която е във вашия знак, ще ви донесе взаимно изгодно сътрудничество с чуждестранни партньори. Можете да имате пътувания в чужбина, успешен бизнес в чужбина.

ГОЛЕМИЯТ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ

Телец

В края на юли ви очакват щастливи промени в кариерата. Чрез работата си можете да станете популярни. Изведнъж може да бъдете назначени на нова длъжност. Успех на интервюта, екранни тестове, на всеки кастинг. Късметът в бизнеса ви очаква.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама