Топ 5 характеристики на жена Козирог, които я правят уникална


Топ 5 характеристики на жена Козирог, които я правят уникална
Снимка: iStock/Guliver

Всеки зодиакален знак е уникален по свой начин. Но някои се открояват изключително много от останалите. Точно това е жената Козирог, която не може да бъде сбъркана с никой друг - проявите на този знак са толкова необичайни и различни.

Особено интересното е, че повечето Козирози не вярват в хороскопите. И смятат поведението си не за зодиакална тенденция, а просто за здрава и логична перспектива за живота. Вижте кои са характеристиките на жена Козирог, които я правят уникална.

Безупречен стил

Жената Козирог знае как да бъде привлекателна. В същото време - без да харчи много време, усилия и ресурси за това. Красотата за тях е просто инструмент, който улеснява социалните взаимодействия. А спестените в процеса пари могат да бъдат изразходвани за нещо полезно - пътуване, самообразование, печеливша инвестиция. А понякога и алкохол - Козирогът, дори социално адаптиран, е трудно да бъде в това сложно и непредсказуемо общество.

Много организирана

Организацията е най-характерната черта на Козирога. Ако видите жена, която никога не закъснява, тя със сигурност е зодия Козирог. Тя винаги има ясни цели и  планове с конкретни времеви рамки, както и достатъчно сила на волята, която да следва. И най-вече такива дами  мразят, когато нещо или някой ги принуди да променят точно тези планове.

Избягване на „социални игри“

Козирозите имат рационален подход. Действията в рамките на образа на "лошо момче" или "алфа мъж" не са за тях. Но логичното, балансирано и рационално поведение ги привлича много повече от всякакви игрички. Като надеждност и способност да отговаряте за думите си. За да впечатлите жена Козирог, просто трябва да бъдете себе си. И да бъде в състояние да обясните всичките си действия и решения.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА ДУШАТА НА КОМПАНИЯТА

Ревност и спокойствие

Жените Козирози са невероятно трудни за впечатление - за това трябва да покажете нещо толкова необикновено, че да надхвърли традиционните представи за възможното. Това обаче е само един от начините, които могат да привлекат вниманието им към вас. Трябва да покажете, че сте спокоен човек и не ревнувате. Освен това, ако „подвигът“ е рисков и безполезен, Козирогът, разбира се, ще бъде впечатлен, но няма да предизвика положителна реакция.

Те знаят много за любовта

Зад „студената фасада“ се крие сърце, пълно с любов и романтика. Единственият проблем е, че дамите Козирог не са много добри, в сравнение с други жени в способността да демонстрират своите емоции, следователно те са запазени само за любим човек, с когото не се страхуват да направят грешки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама