Това е най-честата лъжа, която казвате според зодията


Това е най-честата лъжа, която казвате според зодията
Снимка: iStock

Нека си признаем – всички лъжем от време на време. И не говорим за сериозни лъжи, които могат да създадат проблеми на другите. Става въпрос за бели, ежедневни лъжи, които понякога улесняват живота ни. Това са лъжите, които дори не подозирате, че казвате през повечето време, защото са станали част от вашата личност. Научете за всяка зодия.

Овен

"Добре съм."

Най-честата лъжа, която Овните казват е, че са добре, дори когато не са. Ако принадлежите към тази зодия, вероятно потискате емоциите си и отказвате да признаете, че се чувствате зле дори пред себе си, камо ли пред другите.

Не забравяйте, че няма нищо лошо в това да имате лош ден от време на време. Не е нужно да носите щастливата си маска всеки ден.

Вижте още: Тези зодии няма да знаят какво да правят с парите през 2024

Телец

"Твърде съм зает."

Имате нужда от лично пространство и малко време насаме, за да функционирате. За съжаление, хората около вас трудно разбират това и често се чувстват изоставени или емоционално пренебрегнати, когато им кажете, че искате да прекарате тиха нощ вкъщи.

И така, с времето сте научили, че е по-добре да имате някакво измислено задължение, отколкото да обяснявате на всички, че не сте в настроение да излизате. И в това няма нищо лошо - в края на краищата вие просто се опитвате да не ги нараните.

Близнаци

"Ще се върна при теб"

През повечето време Близнаците буквално не знаят накъде са се запътили. Те са в постоянно преследване на нови преживявания и приключения. Освен това не обичат да дават обещания, защото не знаят дали ще могат да ги изпълнят, поради начина си на живот.

Ето защо най-често срещаната лъжа на Близнаците е, че ще се свържат с вас възможно най-скоро. Те ще ви поканят на среща и ще отговорят на обажданията ви. Те няма да го направят. Това не означава, че са лоши приятели - това е просто част от тяхната личност.

Рак

"Няма нищо лошо"

Известно е, че Ракът е един от най-емоционалните знаци на целия зодиак. И те прекрасно го осъзнават. Ако принадлежите към тази зодия, понякога дори се чувствате неудобно от факта, че всяко малко нещо може да докосне сърцето ви. Така че сте склонни да лъжете хората, че нищо не е наред с вас или относно причините, поради които се чувствате зле. Но вашите емоции не са нещо, от което да се срамувате. Имате право да чувствате каквото искате и никой не трябва да ви съди за това.

Вижте още: Голяма изненада променя живота на тези зодии през януари 2024

Лъв

"Не съм наранен"

За тази зодия гордостта им е едно от най-важните неща на света. Така че, когато някой им навреди или дори ги унижи, те няма да го признаят, защото ще го видят като знак за тяхната слабост.

Лъвът ще предпочете да се държи така, сякаш не ги притеснява, дори когато сърцето им се разкъсва на парчета. И те правят това само за да се защитят.

Дева

"Няма да правя голяма работа за това"

Вие сте един от най-големите манипулатори от всички зодии. Всичко трябва да е по вашия начин и не сте готови да се откажете, докато нещата не се развият така, както сте си ги представяли. Така че, когато кажете, че ще се откажете от нещо или че няма да правите голяма работа за това - вие лъжете. И вие го знаете много добре.

Везни

"Ще пазя тайната ти"

Вие не сте надежден човек и не знаете как да пазите тайна. Когато обещаете на някого, че нещата ще останат между вас двамата, вие лъжете.

Не ни разбирайте погрешно – не се опитваме да твърдим, че правите това нарочно или с намерението да нараните този, който ви се е доверил. Просто имате нужда да споделите всичко, което знаете с някой близък и когато го направите, имате чувството, че се отървавате от определено тегло.

Вижте още: Трите зодии, които са най-нежеланите партньори

Скорпион

"Прощавам ти"

Независимо дали това е ваш недостатък, или добро качество, истината е, че сте отмъстителен човек. Трудно прощавате на онези, които са ви причинили зло, дори когато искате да го направите с цялото си сърце.

Следователно, когато твърдите, че сте простили на някого, вероятно не сте го направили. Вместо това ще таите злоба дълго време и ще търсите своето отмъщение рано или късно.

Стрелец

"Ще го направя веднага"

Стрелецът е шампион по отлагане. Всеки път, когато обещаете, че ще свършите нещо веднага или че ще приключите всичките си задължения преди крайния срок, вие лъжете.

Вместо това ще оставите всичко за последния момент. И това не е нужно да е толкова лошо. Възможно е да работите най-добре под напрежение и когато сте мотивирани от липсата на време.

Козирог

"Уверен съм"

Всички имаме известна несигурност и вие не сте изключение. Но разликата между тази и всички други зодии е, че Козирозите рядко си признават това.

Ако принадлежите към тази зодия, винаги ще се държите така, сякаш сте най-увереният човек в стаята, дори когато това е далеч от истината. Нека ви кажем, че не е нужно да правите това. По-добре е да се изправите лице в лице с несигурността си и да се справите с нея по правилния начин, вместо да се преструвате на някой, който не сте.

Вижте още: Типовете мъже, които не могат да ви устоят, според вашата зодия

Водолей

"Шегувам се"

Вашият сарказъм е вашият начин да се справяте с живота. Но зад вашите шеги и ирония често има много истина.

Вашата най-често изричана лъжа е, че просто се шегувате. Понякога виждате, че сте казали някои неща, които вероятно не е трябвало, така че се опитвате да направите така, че да изглежда така, сякаш просто сте се шегували през цялото време.

Риби

"Аз съм жертвата"

Ако принадлежите към тази зодия, най-големият ви проблем е, че рядко поемате отговорност за думите и действията си. Вместо това често обвинявате другите за всичко, което се е объркало и се опитвате да играете ролята на жертва, без дори да го осъзнавате.

Не забравяйте, че за тангото винаги са нужни двама и че всяка връзка е двупосочна улица. Така че вие трябва да носите поне част от отговорността за нещата, които се случиха.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама