Това са най-големите егоисти на зодиака


Това са най-големите егоисти на зодиака
Снимка: Istock

Представителите на тези 2 зодии са чудесни хора до момента, в който се наложи леко да нарушат комфорта си заради някой друг. Те са абсолютни егоисти и дори не смятат, че в това има нещо нередно. Ще ви обичат, докато не им поискате нещо, защото притиснати може и да ви го дадат, но автоматично ще ви сложат в черния си списък.

Вижте още: Урок за всяка зодия за лято 2023

ОВЕН

Овните са абсолютно убедени, че Слънцето свети само за тях, а другите просто се възползват от лъчите му. Те са забавни, успешни и много чувствителни, но само когато става въпрос за техните интереси. Овните от деня на раждането си смятат, че светът им принадлежи и възприемат за признак на нисък интелект, ако някой мисли обратното. Не очаквайте да ви отстъпят дори място в автобуса, пък да не говорим за спор или някое материално благо. Никога не искайте нищо от тях по директен начин, а изчакайте те сами да решат да ви го дадат... Понякога и това се случва, когато искат да изтъкнат аристократизма си.

Вижте още: Тези 2 зодии са обсебени от парите

РАК

Тази емоционална и чувствителна зодия може да преодолее всяка личностна криза, но това, което я съсипва, е да дели с някого, та било то и с най-обичания им човек. Раците ще плачат с месеци, ако ви дадат пари или миксера си назаем. И ако Овенът може рязко да отреже всяка ваша молба, то проблемът на Рака е, че е абсолютен егоист, но трудно отказва. Ако искате да съхраните психиката на Рака, никога не му искайте дори чаша захар назаем, защото те ще гледат към пакета месеци наред и ще страдат за времената, когато е бил пълен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама