Това са най-желаните зодии


Това са най-желаните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Има няколко зодиакални знаци, които са известни като най-сериозните, най-верните и най-желаните. Ето кои са те:

Рак

Раците са доста забавни и изключително приятни за компания. Те са чудесни партньори, тъй като обичат семейното огнище, пазят с цената на всичко своето благополучие и като цяло нямат потребност от много хора в животи си, с цел да са щастливи. Една от най-силните черти в характерите на Раците е това, че са моногамни. Предпочитат да намерят точния човек, с когото да прекарат живота си. Освен това, Раците са доста работливи и съвестта им не ги оставя да бездействат, нищо че много астролози твърдят, че са мързеливи. Когато имат цел и имат семейство, за което да се грижат, Раците стават доста борбени и не могат просто да си стоят у дома да не вършат нищо. Освен това, те си падат по дребните изненади, които поддържат пламъчето във всяка една връзка. Обичат и секса, което им дава още една точка в крайния резултат за това за какво са измежду двете най-хубави  за връзка.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-КРАСИВИ

Водолей

Представителите на тази зодия са истински чаровници, които не се разкриват пред всеки, но точно с тази си загадъчност привличат вниманието на противоположния пол. Водолеите притежават характерна грациозност и класа. Техните движения са секси, стилът им стилен, а разговорите им - интелигентни. Трудно обаче може да спечелите доверието им, за това влезте в техния тон на поведение и имате големи шансове да спечелите вниманието им.

Близнаци

Мъжете Близнаци са истински джентълмени. Те правят всичко по специален начин, с известна изтънченост. Благодарение на техния чар дамите се влюбват в тях за секунди.

Жените от зодията в същото време са големи чаровници и привличат от раз силните половинки. Близнаците се отличават с много положителни черти, за които ще разберете след като ги опознаете. За разлика от повечето зодии, представителите на този знак не говорят само за себе си, те знаят и как да слушат. След като им споделите проблема си, те със сигурност ще ви дадат най-добрия съвет.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама