Това са зодиите, които трябва да се вслушват в близките си


Това са зодиите, които трябва да се вслушват в близките си
Снимка: iStock

Роднините и близките ни приятели често ни „лазят по нервите“ с коментари, съвети и загрижени обаждания. Що се отнася до съветите, тези зодии трябва да започнат да се вслушват в това, което близките им имат да кажат – определено няма да сбъркат!

1. Овен

Искате да мислите за себе си като за човек с отворен ум - приемате знания, дори и да не сте съгласни с това, което чувате. Всичко това е страхотна и формира голяма част от вашата личност, наистина искате да растете постоянно. Но колкото и отворено да е съзнанието ви в „покой“, когато сте под стрес или имате проблем, вие се затваряте, мислейки 3 хода напред. Точно в тези моменти не е лошо да спрете, да поемете глътка въздух и да се обърнете за помощ към близките си. Няма да ви подведат.

Вижте още: Тези зодии ще се радват на нечуван късмет до края на октомври 2023

2. Лъв

Въпреки че не сте самонадеяни, обичате да мислите, че преценката ви е безупречна. Когато взимате решения, рядко се съобразявате с това, което другите мислят. В главата ви се въртят мисли от сорта на „Това е моят живот,нямам нужда от гръцки хор, който да ми припява какво да правя?“. Уви, по трудни начин ще разбирате, че определено трябва да се вслушвате в съветите на приятелите си. Особено, ако има Луна в квадрат със Сатурн, не е изключено да изпаднете в доста компрометираща ситуация, от която ще искате да излезете възможно най-скоро. Добрата новина е, че вашите приятели ще бъдат там, за да ви помогнат да се измъкнете и в дългосрочен план ще научите, че няма нищо лошо в това да поискате помощ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама