Трите ЗОДИИ, които живеят по собствените си закони


Трите ЗОДИИ, които живеят по собствените си закони
Снимка: iStock/Guliver

Тези три знака на зодиака се чувстват много самостоятелни и влиятелни, мнението на обществото не е важно за тях, имат свои собствени правила, слабите търсят помощта им и я намират. Те обаче никога няма да простят предателството. Кои са тези хора, които живеят според своите собствени закони, ще разберете в следващите редове.

Овен

Овните са лишени от желанието да строят замъци във въздуха, те гледат на света реалистично. Притежават невероятна интуиция и прямота. Те са силно свързани с близките си и винаги ще им помогнат. Дори не мислете да говорите лошо за онези, които са им скъпи - те веднага ще ги защитят по всякакъв начин.

ЧЕТИРИТЕ НАЙ-ПОДОЗРИТЕЛНИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА

Дева

Астролозите смятат, че Девите са отлични майстори на маскирането. На външен вид те са спокойни, уравновесени и мъдри личности. Но в душите им страстите бушуват. Логиката им е в състояние да заобиколи всякакви препятствия, да разреши сложни проблеми и да ги доведе до успех. Само докато анализират проблема, Девите вече изчисляват стотната версия на неговото решение. На техния вълчи инстинкт може само да завиждаме. И не им се месете, защото няма да ви обърнат никакво внимание.

Водолей

Свободата е важна за представителите на зодия Водолей. Няма как да им окажете натиск или да ги накарате да действат, както вие желаете. Нищо няма да постигнете. Без причина представителите на тази зодия няма да танцуват под нечия друга мелодия. Водолеите са общителни, но е много трудно да станете техен близък приятел. Не понасят лъжите. Те са самотни вълци, които не търпят някой да им казва как да живеят. Невероятно умни са, изглежда, че знанието им не е постигнато чрез четене на книги, а им е дадено директно от Вселената. Логическите вериги, които се редят в мозъка на Водолея, са поразителни в дълбочина и точност. Друго предимство на Водолея е способността му да предвижда предстояща опасност. По някакъв неразбираем начин Водолеят винаги се оказва прав, ако каже, че нещо не е наред. И винаги успява да се подготви правилно, за да приеме и да отблъсне ударите на съдбата или недоброжелателите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама