Твоят секс хороскоп за април


Твоят секс хороскоп за април
Снимка: iStock/Guliver

И след като ви споделихме какво ви очаква през април според астрологията, ето какъв ще бъде и сексуалният ви живот.

Овен

Разбира се, кавга с вашия партньор може да причини допълнителни искри в спалнята, но това е измамно изтощително. Този месец сте готови да донесете повече мир във всички области на вашия любовен живот. Освен това ще пожелаете допълнителна доза романтика, така че не се колебайте да запалите свещите, скрити в нощното шкафче. Ако сте сингъл, този месец ще разсъждавате върху въпроса дали новият ви съквартирант е просто приятел за секс или има потенциал за нещо повече. Отговорете на този въпрос и вижте как това ви кара да се чувствате.

Телец

Знаете какво искате в леглото. Този месец не се страхувайте наистина да го поискате. Тъй като има много шансове да прекарате повече време в леглото, ще можете да усъвършенствате онази поза, която умирате да опитате. Въпреки това, вие ще се почувствате малко разкъсани между прекарването на време с приятели и правенето на качествени сексуални сесии. Просто планирайте времето си правилно - събота сутрин с момичетата, последвана от среща и всеки ще остане доволен.

Близнаци

От решаващо значение е да отделите време за отпускане на пара в спалнята - и това важи особено за вас през април. Работата ще бъде интензивна този месец и вие ще имате сериозно желание да се отпуснете на друго място. Имате игрива енергия, която е идеална, за да ви накара да се чувствате по-секси, когато се приплъзвате между чаршафите, така че не се страхувайте да изпробвате забавни ароматизирани лубриканти или флиртуващо бельо.

Рак

Важно е да излезете от главата си този месец, за да се насладите на момента. Отделете достатъчно време, което да прекарате с половинката си между чаршафите, за да възстановите връзката помежду си. Ако сте необвързани, постарайте се да изглеждате в най-добрата си форма този месец. Ако някой нов и секси пресича вашия път, това е знак. Поемането на риск ще бъде възнаградено.

Лъв

Качественият секс включва даване и получаване. Ако сериозното намекване не работи, не се страхувайте да говорите. Истинската и честна комуникация ще помогне да подобрите интимността си. Ако излизате на срещи, знайте следното: Добре е да сте придирчиви.

Дева

Този месец Венера е в района на вашата диаграма, което сигнализира, че някой от вашето минало ще се появи отново, така че бъдете подготвени. Има и силна вибрация, която ще искате да продължите да развивате. Така че продължавайте да изучавате нови сексуални умения, които ще завършат с двоен оргазъм.

Везни

Пълната Луна през април е във Везни, така че това е вашето време. Ще почувствате по-силно желание да си купите ново бельо, да си направите секси нова прическа и да се разхождате в пълния си блясък. Венера сигнализира, че ако не се погрижите за себе си и вашите собствени нужди, ще бъде по-трудно да получите това, което искате в живота.

Скорпион

Добре е да сте близки с лицето, което понастоящем заема вашето легло, но този месец ще трябва да решите колко точно близки искате да сте. Не се страхувайте от вашия партньор, който иска да изследва всяка част от вас. Докато интимността може да ви отвори, за да ви нарани, наистина страхотният секс, който идва с това отваряне, може би е точно това, от което се нуждаете в момента. Необвързаните, погледнете по-отблизо около вас през втората половина на месеца, ще забележите нещо, на което не сте обръщали внимание до сега.

Стрелец

Април е забавен за Стрелците и вие се възползвате напълно от него. До втората седмица през април може да бъдете изкушени да поемете по нов път, но не изгаряйте напълно мостовете с човека, с когото се срещате. Той би могъл да бъде повече, отколкото предполагате. Ако сте във връзка, не се страхувайте да кажете на партньора си, че не харесвате тази нова поза, за която настоява.

Козирог

Между работните ангажименти и всички обещания, които сте поели към близките си, вашият график е напълно завършен този месец. За щастие, спалнята е вашето дзен място. Сексът е огромно освобождаване за вас, затова не забравяйте да го поставите в перото. Веднага щом успеете да разрешите всичките си проблеми, можете наистина да прегърнете сексуалността си и да опитате различни неща, които ще ви отведат на нови висоти.

Водолей

Никой не е съвършен и това е особено вярно за човека, с когото спите с този месец. Не го съдете прекалено строго, а му дайте достатъчно време да се справи с грешките, които е допуснал. Ако вашият статут е необвързан, знайте това: Някой, който е точно пред вас, наистина може да възпламени вашето удоволствие, но по някаква причина те са невидими за вас. Отворете очите си и започнете да гледате на хората по различен начин.

Риби

Венера отива директно в знака ви, което означава, че сега е времето да се отдадете на някаква сериозна любов към себе си. След като се погрижите за вашите собствени нужди, вселената ще ви възнагради по един голям начин.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама