Връзките с тези зодии са ВЕЧНИ, защото те никога няма да ви предадат


Връзките с тези зодии са ВЕЧНИ, защото те никога няма да ви предадат
Снимка: iStock

Всеки, който е бил измамен от любим човек, знае от първа ръка колко болезнено е предателството - последното нещо, което искате да направите, е да преминете отново през това. Астролозите разкриха, че някои зодиакални знаци изневеряват на половинката си много по-често от други. Освен това всеки от тях има свои собствени причини за това. Даваме ви няколко доказателства, които ще ви помогнат да се ориентирате - на кого можете да разчитате и да имате силна връзка.

Телец

Един от най-верните спътници в живота. Ако такъв мъж се влюби, значи това е завинаги. Те сериозно вярват в "любовта до гроб" и "брачните обети". Човек получава усещането, че красивите принцове от приказките, всички до един, са зодия Телец. Единствената причина, поради която могат да изневерят, е, ако сериозно подозират, че партньорът им кръшка. Това ще бъде вид отмъщение, което те не биха направили за нищо на света при други обстоятелства. Покажете на Телеца колко много ви е грижа за него на физическо и емоционално ниво и не можете да се съмнявате в лоялността му.

Лъв

На пръв поглед внушителните и самоуверени Лъвове са алфа мъже, които са готови да сменят жените като ръкавици. В действителност това изобщо не е така. Те наистина притежават привлекателен ярък външен вид и привличат противоположния пол, но в същото време ще бъдат безкрайно лоялни към своята "кралица". Те са толкова принципни, че, изглежда, нищо не може да ги накара да ви изневерят. Това качество прави Лъвовете много надеждни партньори.

КАК МЪЖЕТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПОКАЗВАТ ЛЮБОВТА СИ

Дева

Определено можете да им се доверите. Такива мъже се отличават със сложен характер, желание за самота, постоянни размисли и сравнително премерен живот. Харесва им, когато са обичани не заради техните заслуги, а просто така. Бъдете сигурни, ако са ви избрали за другар – те са стигнали до това решение съзнателно, след като са претеглили всичко добре. Мъж Дева ще ви бъде верен до гроб, стига и вие да му покажете, че сте сериозни в отношенията си.

Овен

Възможността за измяна на Овен е 20/80. От една страна, те не хвърлят думи на вятъра и винаги изпълняват обещанията си. Обичат много силно и понякога до края на живота си. Единственото, което искат от половинката си, е вярност и разнообразие. Случва се те лесно да поемат рискове и да се впуснат в приключения с цел да разсеят скуката. Ако енергичният Овен ви измами, тогава най-вероятно му липсват ярки емоции и динамика във връзката. Те са много активни и ако партньорът не успее да поддържа ритъма им, те лесно продължават да се движат напред без него. Но ако реши да започне връзка с друг човек, първо ще се раздели с вас. Освен това Овенът е собственик на солидно его, което изисква постоянно внимание. Демонстрирайте физическа привързаност към него редовно и правете всичко възможно, за да поддържате страстта във вашите отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама