Всичко е любов: Този уикенд 3 зодии ги очакват романтични преживявания


Всичко е любов: Този уикенд 3 зодии ги очакват романтични преживявания
Снимка: iStock

Да си влюбен през декември не е просто сюжет на романтичен коледен филм, а една истинска приказка, която ще изживеят тези три зодии през уикенда (9-10.12).

Вижте още: Тези 4 зодии най-добре познават себе си

Лъв

Единственото нещо, което ви пречи да изживеете тази любовна магия, е съмнението и несигурността, защото не знаете дали сте на сигурна „земя“. Вашата естествена положителна енергия ще блести през уикенда, така че се пригответе за действие, забавление и романтика.

Везни

Везни, този уикенд ще се окажете на кръстопът – или ще дадете втори шанс на партньора си, или ще напуснете тази връзка завинаги. Енергията обаче ще е във ваша полза, така че ситуацията ще върви в посока на успокояване. Дори и да сте театрал по природа, този път няма да искате да правите драма. Насладете се на обичта, която ви се дава.

Вижте още: Внимание: Влизаме в ретрограден Меркурий от 13 декември

Риба

Риби, ще имате възможност да изживеете приказна любов. Никой от нас не знае какво крие бъдещето, така че трябва да се насладите на настоящия момент и да се откажете от тревогите си. Поне когато става въпрос за нещо красиво, каквото е любовта. Този уикенд ще се чувствате комфортно и ще бъдете в обятията на любим човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама