За тези 3 зодии март 2024 е КАРМИЧЕН месец


За тези 3 зодии март 2024 е КАРМИЧЕН месец
Снимка: iStock

Според астролозите транзитът на лунния квадрат на Нептун ще донесе енергия и сила на тези знаци да се справят с кармични проблеми от миналото. Три зодиакални знака ще издържат на различни изпитания и препятствия, които ще се появят пред тях, за да минат Вселенският изпит.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4 - 10 март 2024

Везни

Истинското изцеление става бавно, въпреки че ще трябва да положите много усилия през март, вие ще усетите успеха на тази битка още в началото на април. Очаква ви дълг и труден месец, но с помощта на силния си дух ще излезете победител.

Скорпион

Осъзнахте, че трябва да се изправите срещу болката, която сте избягвали дълго време. Март месец Вселената е на ваша страна. Вече не можеш да бъдеш роб на миналото си. Хората в живота ви ви обичат и подкрепят трансформацията ви.

Стрелец

Не само ще разберете, нещо в живота ви се променя, но ще видите, че не сте единственият, който го е забелязал. Вие сте много ентусиазирани за работа.

Вижте още: Най-щастливите дни през МАРТ 2024 според астролозите

Ще се поставите твърдо по пътя на самолечението, което означава, че ще мислите много и ще търсите духовно развитие. Искате да постигнете промяна на всяка цена, независимо от трудния път, през който трябва да преминете, за да стигнете до там.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама