Защо всяка зодия отблъсква любовта


Защо всяка зодия отблъсква любовта
Снимка: iStock/Guliver

Научете защо слагате преграда пред себе си и любовта според зодиакалния си знак.

Овен

Отблъсквате любовта, защото сте твърде нетърпеливи, за да играете играта. Искате веднага да знаете какво се случва помежду ви. Не желаете да си губите времето и не обичате дългото флиртувате.

Телец

Отблъсквате любовта, защото не можете да правите компромиси. Вие сте невероятно инатливи и смятате, че вашето мнение е най-важно. Имате склонност да виждате нещата само от вашата гледна точка, което може да е пагубно, когато става въпрос за романтична връзка.

Близнаци

Отблъсквате любовта, защото винаги търсите следващото по-добро нещо. Без да има основателна причина, веднага щом започнете да се занимавате сериозно с някого, вие отстъпвате и прекъсвате отношенията. Не можете да се обвържете, тъй като сте напълно убедени, че някъде там има друг, който е по-добър.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ САМОТНИ

Рак

Отблъсквате любовта, тъй като сте прекалено несигурни, за да допуснете някого в сърцето си. Фокусирате се прекалено много върху недостатъците си и смятате, че те ви правят недостойни да бъдете обичани. Мислите, че ще заслужавате любов, когато сте напълно перфектни.

Лъв

Отблъсквате любовта, тъй като имате нереално високи очаквания. Вие сте Лъв и знаете цената си, затова не искате да се обвържете с някой, който не ви заслужава. Поради тази причина и сте толкова избирателни, когато става въпрос за срещи. Вашите прекалено високи стандарти обаче държат любовта надалеч.

Дева

Отблъсквате любовта, защото почти веднага намирате нещо нередно. И причината е, че упорито търсите. Не става въпрос за морални ценности или възгледи за живота. Не, вие се вглеждате в малките недостатъци, навици, които възприемате като напълно ужасяващи и невъзможни за толериране.

Везни

Отблъсквате любовта, тъй като се страхувате, че ще бъдете наранени. Поради това спазвате някои доста драстични мерки, за да сте сигурни, че никой повече няма да разбие сърцето ви. Не се отваряте и казвате "не" на всеки, който се опита да стане по-близък с вас.

Скорпион

Отблъсквате любовта, защото имате сериозни проблеми с доверието. Не сваляте преградата си и не позволявате на никого да види какви сте всъщност. Нямате доверие на почти никого, особено когато става въпрос за романтични отношения.

ЖЕНАТА, КОЯТО СЕ СЪБУЖДА САМА

Стрелец

Отблъсквате любовта, тъй като си създавате нереални образи за хората. Имате склонност да сте идеалисти. Романтизирате някого до такава степен, че почти отнемате човечността му. И когато накрая започнете да излизате с него, осъзнавате, че той е просто човек с недостатъци, затова бързо губите интерес. Постоянно сте разочаровани, защото хората никога не съвпадат с версията, която сте създали в ума си.

Козирог

Отблъсквате любовта, защото никога не полагате усилие. Винаги намирате оправдание. Или сте прекалено заети с работа, или наистина искате да се фокусирате върху себе си. Макар че това са напълно основателни причини, се стига до момент, когато е прекалено. Работата не свършва, затова трябва да се научите да намирате място за любов в графика си. Можете да бъдете независими, докато излизате с някого, вярвате или не.

Водолей

Отблъсквате любовта, тъй като не позволявате на никого да разбере как наистина се чувствате. Не обичате да показвате емоциите си, защото се чувствате уязвими и застрашени, сякаш плувате в море и не виждате дъното. Когато започнете да се привързвате към някого, се панирате. Отблъсквате го и сами саботирате шанса си да бъдете обичани.

Риби

Отблъсквате любовта, защото имате невероятно нереалистични очаквания. Любовта са само пеперуди и рози, нали? Не съвсем. Макар че включва и тези неща, тя е също много работа и компромиси. И когато се появят сериозни вълни, сте готови да напуснете кораба, без да сте положили никакви усилия. И макар че постоянните спорове са знак, че отношенията не вървят добре, разногласията и малките проблеми от време на време не винаги са фатални.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама