Зодиите, които много трудно се разделят с миналото


Зодиите, които много трудно се разделят с миналото
Снимка: iStock

Риби

Обичате да изпитвате нови неща, да се свързвате с нови хора и да изследвате какво може да ви предложи светът. И все пак, колкото и силно да се опитвате да останете в настоящето, имате склонност да се връщате постоянно в миналото си. Чувствате се като стара душа, понякога разкъсвана между ученето и възприемането на бъдещето, но размишлявайки върху и анализирайки миналото. Имате ясен спомен за нещата, които са ви се случили и понякога ви се иска да можете да се върнете и да останете там за известно време, когато в настоящето всичко изглежда много трудно.

Телец

Не сте против да изпитвате нови неща, но все още имате място за миналото си и всичко, което съдържа то. Вие отделяте толкова много време и енергия, като самоусъвършенствате това, което имате и създавате рутина за себе си. Когато нещата се променят, вие се чувствате зле, защото не знаете какво ви очаква. Дори ако настоящето и бъдещето ви предлагат по-щастлив и здравословен начин на мислене, трудно ви е да освободите миналото си и да го оставите зад гърба си.

Рак

Вие не само имате меко сърце, но имате отлична памет. Вие сте запазили толкова много любов и сте толкова много спомени през целия си живот, че да се движите напред в бъдещето си, може да ви се стори невъзможно. Обичате да си спомняте за предишните си приятелства и връзки и ви липсват всички прекрасни времена, които сте прекарали заедно. Понякога може да изглежда, че тогава нещата са били по-добри, особено ако тези хора вече не са в живота ви. Но е време да оставите миналото и да започнете да живеете в настоящето.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗЛЪЧВАТ ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ

Скорпион

Когато животът ви удари, той ви удря много силно. Но вие сте силна личност. Харесвате нещата да вървят по начина, по който искате, и работите усилено, за да гарантирате, че това е така. Но ако претърпите провал, разпад или неуспех, вашият гняв и негодувание могат да ви държат заключени в миналото си, опитвайки се да поддържате някакво чувство за контрол. Ако изгубите нещо, близко до сърцето си, дори и при най-добрите обстоятелства, ще продължите да живеете върху тези спомени, когато сте сами. Живеете в миналото си повече, отколкото ви се иска да признаете.

Козирог

Никой не подценява ангажимента ви към настоящето и бъдещето, особено що се отнася до преследването на вашите цели. Винаги ще правите това, което трябва да се направи, но държите на миналото си малко по-силно, отколкото трябва. Ти си някой, вкоренен в традицията и вярваш, че отделяш време да изградиш нещо, с което да се гордееш. Това често води до преразглеждане на миналото, докато се опитваш да подобриш бъдещето си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама