Това са зодиите, които са тясно свързани с мистиката


Това са зодиите, които са тясно свързани с мистиката
Снимка: iStock/Guliver

Понякога в живота се случват толкова странни неща, които не можете да не свържете с мистиката. Някои вярват в тези особености, други пък са скептични. Астролозите твърдят, че връзката с всички мистични неща е най-добре очертана в тези три зодиакални знаци:

Рак

Представители на този воден знак повече от всички други вярват във всички видове народни легенди и вярвания, като се опитват да ги наблюдават и разучат, за да открият нещо ново и различно. Също така Раците много вярват в зодии и четат постоянно хороскопи за себе си и всички членове на семейството. Те са готови да намерят своята половинка, чрез зодиака и да проверят дали са съвместими. Те са убедени, че има скрити сили във Вселената. Раците обичат мистериите и всичко, което изглежда нереално. Според астролозите, по-добре е да се сприятелявате с тях, за да си осигурите късмет в бъдеще и щастие в настоящето. Защото Раците имат силна енергия, която могат да ви предадат.

Скорпион

Този знак на зодиака обича да разучава и да разгадава мистерии. Той чете детективски истории, свързани с подобни неща или гледа "обладани" предавания. Той е привлечен от всички мистериозни неща и е очарован от прекомерните възможности на човека, често той дори започва да развива свои собствени по-различни способности.

Скорпионите се интересуват повече от магията, отколкото всеки друг знак, защото те искат да контролират този свят. Или поне собственият си живот.

А магията понякога може да ви позволи да го направите. Скорпионът не забравя за опасностите, които са свързани с тази по-различна наука и всички мистериозни, неопределими неща. Затова той много внимателно се запознава с материята, преди да се впусне в опити.

ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО НАЙ-ЧЕСТО РАЗРУШАВАТ ВРЪЗКИТЕ СИ

Риби

Представители на този зодиакален знак също са много очаровани от мистиката и мистериите. Но за разлика от Скорпиона, те не са изследователи и не искат да се опитват да бъдат. Рибите имат нужда от нещо съвсем друго. Те искат да проникнат в дълбокия смисъл на живота на нашата вселена, да почувстват единството нея, да се слеят със света в перфектна хармония, да се доближат до първичното. Ето защо, много от тях са вярващи и са привлечени от духовното развитие. Рибите постоянно усещат дъха на висшите сили, виждат неща, които не забелязват всички останали. Поне така твърдят. Ако искате да привлечете представител на зодия Риби, трябва да му покажете, че за вас не е важна външността, а душевността.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама