Зодиите, които могат да се разгневят за секунди


Зодиите, които могат да се разгневят за секунди
Снимка: iStock

Има знаци на зодиака, които най-трудно сдържат емоциите си: те се нуждаят само от една дума или небрежен поглед, за да се разгневят и да създадат напрежение около себе си. Ето кои са те:

Овен и изблиците му на раздразнение

Овенът като представител на Огнения елемент не е свикнал да крие чувства и да щади гордостта на другите. Ако нещо подразни Овена, тогава той директно ще си каже каквото му е на душата. Понякога критиката звучи по ироничен и дори тактичен начин, следователно роднините и приятелите не ѝ предават специално значение. Овенът се счита за импулсивен и забързан, той просто не е в състояние да контролира проявата на своите емоции. Само една секунда е достатъчна Овенът да избухне и да се разгневи. Хубавото е, че бързо му минава.

Дразненето на Козирозите като начин за защита

Козирозите са активни и сложни личности, които постоянно работят върху себе си. Те са умни, обещаващи, трудолюбиви, способни на саможертва, затова не могат да стоят и да бездействат. Козирозите се дразнят от глупостта, самоувереността, неоснователните амбиции. Това до голяма степен се дължи на факта, че Козирозите знаят своята стойност и разбират кога човек е талантлив и умен и кога само създава имидж.

ТЕЗИ 5 ЗОДИИ НЕ МОГАТ ДА ОБИЧАТ

Девата избухва заради другите

Представителите на този знак трудно понасят недостатъците на другите и несъвършенството на света. Те се дразнят от неправилната дума, закъснение от 5 минути и недобре поддържани нокти. Девите знаят как да контролират емоциите си, а доброто им развъждане не им позволява да говорят груби думи. Те няма да обсъждат пороците на другите зад гърба им. Винаги ще си кажат всичко право в очите. Лошото е, че могат да избухнат от най-малкото, ако просто не е в съответствие с техните разбирания.

Безконтролното избухване на Водолея

Водолеите са идеалисти. Трудно им е да се примирят с несправедливостта, егоизма и други човешки недостатъци, особено когато са показани от близки до тях хора. Водолеят искрено се опитва да бъде тактичен, да сдържа възмущението си, но идва момент, в който той не може да се контролира. Раздразнен и разочарован, Водолеят може да каже много обидни думи на близките си хора, за които после да съжалява. Той просто не може да се сдържи и да се контролира в такава ситуация.

Представителите на другите знаци на зодиака също периодично изпитват раздразнение, но гледат на недостатъците на други хора по-леко, като по този начин си спестяват нерви и опростяват живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама