Зодиите, които най-трудно се разкриват пред хората


Зодиите, които най-трудно се разкриват пред хората
Снимка: iStock

За някои хора общуването е труден процес, особено след като вярват, че не може да се разчита на почти никой в днешно време. Освен това, далеч не винаги причината за отказ на прекомерна откровеност е личен негативен опит - мнозина просто по дефиниция не искат да се доверяват на другите. Вижте кои зодиакални знаци най-трудно се разкриват пред хората:

Скорпион

Скорпионите се опитват сами да преценяват хората, така че не е изненадващо, че изобщо не се доверяват на другите. Твърде добре те разбират мотивацията на някой друг и са добре запознати с психологията. Освен това, Скорпионите рядко дават шанс на някого да се докосне до истинската им същност. А ако човек веднъж не успее да оправдае доверието им, то трябва да знае, че втори шанс няма да има.

Дева

Девите са взискателни. Толкова, че комуникацията с тях е по-скоро като изпит или някакъв друг тест. И само тези, които отговарят на най-високите им изисквания, могат да разчитат поне на някакъв вид доверие. А Девите просто не знаят как да свалят изискванията си, затова печелят славата на недоверчиви и прекалено взискателни личности.

Близнаци

Близнаците са твърде добре запознати с теорията и практиката на лъжите, за да се доверят на някого изобщо. Те използват както своя опит в общуването, така и впечатленията от контакти с други хора, за да развият много предпазливо, но в същото време доста лесно отношение към случващото се.

ТЕЗИ ЗОДИИ ИЗОБЩО НЕ СА РОМАНТИЧНИ

Стрелец

Стрелецът е много наивен - лесно е да го измамите. Затова целенасочено тази зодия се опитва да не се доближава до хората и да не взема думите им присърце. Твърде отрицателен като цяло е личният опит на Стрелеца. Следователно спечелването на увереността на този зодиакален знак е може би най-трудно.

Лъв

Лъвовете са твърде самоуверени и винаги се опитват да използват това за собствени цели. Освен със самочувствие, те са известни с подозрение и способността лесно да се отървават от хората. Първоначално Лъвовете разчитат на ефективна социална маска, която успешно ги защитава от повечето видове измама, което може да повлияе на нещо лично.

Овен

Овенът е твърде упорит и подозрителен, за да се довери на някого. Следователно той би предпочел да мисли, че един човек е много по-лош, отколкото всъщност е. Тази зодия не се разкрива пред почти никого. Така се предпазва от измама.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че сте с нас тук и сега!

Времената са трудни и ние имаме нужда от вашата помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на iWoman.bg. Благодарим ви!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за iWoman.bg

Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама