Най-добрите съвместимости между зодиите


Най-добрите съвместимости между зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Рак и Риби

Добри, нежни и романтични.Такива са представителите на двата знака, което предрича една прекрасна връзка. Те ще си правят изненади и подаръци постоянно, ще си казват че се обичат и ще мечтаят заедно за бъдещето. Какво по-хубаво от това? Звездите предричат една дълга и стабилна връзка, която бързо може да прерасне в нещо още по-хубаво. И двата знака си мечтаят за деца, голямо семейство и собствен бизнес.

Дева и Телец 

И двата знака са много практични и премислят нещата, за да ги направят по точния начин. Те са здраво стъпили на земята и винаги знаят какво точно искат да постигнат. Това ги привлича и прави отношенията им изключително хармонични. Девата и Телецът не само се привличат, те стават много добри приятели и си споделят всичко. Между тях няма тайни и много рядко може да ги видите да спорят за нещо. Един път отстъпва единият, друг път- другият. Това означава, че любовта им ще бъде много трайна и дори може да е завинаги.

Скорпион и Рак 

Някои казват, че това е взривоопасна комбинация. И двата знака са много инатливи, но привличането между тях е толкова голямо, че някак забравят за ината си.  И за двете зодии на първо място е семейството. Те си имат доверие, но въпреки това са прекалено ревниви, което често води до скандали, а понякога и до раздяла. Ако съумеят да загърбят тази своя лоша черта, отношенията им може да се хармонизират и връзката им да прерасне в нещо красиво.

МЕЖДУ ТЕЗИ ЗОДИИ ИМА СИЛНО ПРИВЛИЧАНЕ, НО ВСЕКИ ЖИВЕЕ ПО СОБСТВЕНИ ПРАВИЛА

Стрелец и Овен 

Има много силно разбирателство в тази връзка. И двата знака дават свобода на половинката си и не се ограничават по никакъв начин. Това е много важно в отношенията между двама души. Те си имат доверие и никога не си държат сметка. И двата знака държат един на друг, но в същото време уважават личното пространство на партньора си. Те бързо създават семейство и се радват на много деца. Те не позволяват на никакви проблеми и пречки да ги спрат да бъдат заедно.

Близнаци и Водолей 

Хармонията в тази връзка идва от това, че и двата знака са много упорите и преследват цените си докрай. Ако имат общи мечти, това ги сплотява и превръща отношенията им в една здрава и сериозна връзка. И двете зодии обичат предизвикателствата, затова никога не им е скучно. Водолеите са много решителни и по този начин помагат на Близнаците, които по принцип се колебаят. Двата знака се допълват идеално, затова връзката между тях е много силна.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама