Зодиите, които НЕ могат да лъжат


Зодиите, които НЕ могат да лъжат
Снимка: iStock/Guliver

Може ли астрологията да има нещо общо с това как лъжете Да, зодиакалните знаци, които са лъжци, са доста очевидни, когато вземете предвид техните личностни черти.

Зодиакалният знак, под който сме родени, може да повлияе на много неща, включително способността ни да лъжем. За някои хора лъжата от време на време е добре, особено ако се прави за добро, докато други вярват, че дори лъжата по основателна причина е трудна за възприемане и може да доведе до нови неприятности.

1. Козирог

Козирозите мразят да лъжат и когато са принудени да го правят, имат проблеми. Те говорят лъжите си твърде дълго.

Защо правят това толкова дълго?

Първо, те трябва да решат да излъжат, което заема много от техните мисли. След това трябва да измислят нещо поне малко правдоподобно, така че докато лъжата излезе от устата им, да стане очевидно за всички, че лъжат.

2. Овен

Овенът има обратния проблем - реагират твърде бързо и не мислят много какво ще кажат, така че е объркващо. Овенът не знае как да контролира своите импулси, така че ако изпитва нужда да казва истината, дори това да е малка част от истината, това може да му създаде много неприятности, защото ще му бъде много трудно да се спре. Когато лъжат, те не мислят за това и може просто да няма смисъл.

3. Риби

Рибите се чувстват ужасно, когато лъжат, и можете да го видите по лицето им. Рибите са много изразителни и това е прекрасно качество, когато общуват честно, но когато се опитват да лъжат през зъби, това се вижда веднага. Думите им казват едно, но лицето им казва съвсем друго. Освен това лъжата оказва натиск върху Рибите, докато не кажат истината. Това ги прави лоши покер ирачи.

4. Дева

Може би си мислите, че Девите лъжат доста лесно, докато размишляват върху тяхната история, правят необходимите разследвания и дори се опитват да си повярват на лъжите. Но те често са предадени от начина, по който ги казват, могат да бъдат твърде монотонни или, напротив, твърде емоционални. Девите искат да контролират лъжите си, но или ги контролират твърде много, или изобщо не ги контролират.

5. Лъв

Лъвът е знак, на който му е удобно да казва истината, така че когато Лъвовете се опитват да лъжат, това не само изглежда странно, но и звучи фалшиво. Ако човекът, с когото лъвът разговаря, му зададе въпроси, той ще е абсолютно объркан и няма да може да продължи да се придържа към избраната линия и ще бъде объркан в детайлите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама