Зодиите, които остават приятели докрай


Зодиите, които остават приятели докрай
Снимка: iStock

Приятелството е нещо толкова хубаво, стига да е истинско и да остане за цял живот. Приятелите са тези, с които може да споделите и хубавото, и лошото, да им доверите тайните си и да знаете, че те ще ги пазят в сърцето си. Ето кои зодии стават много добри приятели и това е за цял живот:

Овен и Лъв

Овенът е един от най-лоялните знаци в зодиака, когато става дума за приятелствата. Затова и той най-често се заобикаля с хора, които познава от години, и рядко допуска нови приятели в кръга си. С Лъв се разбира чудесно и именно затова приятелството им е до живот.

Тези зодии НЕ обичат да губят

Близнаци и Стрелец

Близнаците са комуникативни и всеки иска да е в тяхната компания, но самите те се заобикалят с много приятели, просто защото не понасят самотата. Когато срещнат Стрелец, обаче, те осъзнават какво значи истинско приятелство.

Дева и Козирог

Девите засипват с внимание и грижи тези, на които избират да остават лоялни. Козирозите от своя страна са много честни и лоялни хора. Тези два знака имат силна връзка помежду си и никой не може да ги раздели.

ОТ КАКВИ БОЛЕСТИ СТРАДАТ НАЙ-ЧЕСТО ЗОДИИТЕ

Везни и Водолей

Везните са общителни, доброжелателни и мили. Обичат да се раздават за хората около тях, затова и те рядко остават сами – както в приятелствата, така и във връзките. Водолеите ценят качествата на Везните и знаят, че винаги могат да разчитат на тях.

Скорпион и Риби

И двата знака вечно търсят да се забавляват и да преживяват нови неща, затова се заобикалят с хора, които искат същото. С приятелите си Стрелецът си позволява да се държи дори леко детински, но това не значи, че не са отдадени на близките си.

Никога не казвай никога

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама