5 сигурни знака, че имате приятелка за цял живот


5 сигурни знака, че имате приятелка за цял живот
Снимка: iStock/Guliver

Истинското приятелство, както истинската любов, много трудно се намира. А още по-трудно е да се запази. Нормално е да сменяме приятелите си през различните етапи в живота ни, но винаги има един човек, който е там за нас, независимо от всичко. Ако разпознаете някои от следните признаци, може да сте сигурни, че имате приятелка за цял живот.

Тя винаги ви подкрепя

Дори да грешите, тя е до вас. Тя е човекът, който е честен с вас, когато най-много се нуждаете от пряк отговор. Дори ако сте заблудени и не искате да си признаете, че сте направили нещо нередно, добрата ви приятелка ви казва суровата истина - защото тя се грижи за вас. Честността е най-важното в една връзката - както в любовта, така и в приятелството.

Хората питат дали сте сестри

Вярно е, че хората, които прекарват много време заедно, започват да си приличат. Поради тази причина често ви питат дали не сте сестри, или роднини. Понякога най-добрата ви приятелка може да е повече от сестра. Дори и да не си приличате, хората приемат, че сте свързани, защото виждат колко сте близки и колко сте свързани.

СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА Е ДА ДАРЯВАШ ЩАСТИЕ, НЕ ДА ГО ТЪРСИШ

Тя "заплашва" момчетата, с които се срещате

Истинската и грижовна приятелка поема ролята на вашите родители, като се грижи за вас в определени ситуации. Тя е там, за да се увери, че човекът, с когото се срещате, няма да ви навреди по никакъв начин. Дава ви искрени съвети и се грижи за вас. Тя ще се пошегува с вашата половинка и едва доловимо ще му каже: "Сериозно, ако я нараниш, ще трябва да отговаряш пред мен". Прави го, като се усмихва сладко, но очите ѝ са смъртоносно сериозни.

Не се съдите една друга

Тя не ви съди, ако гледате сапунени сериали или някакви глупави риалити предавания. Вместо това седи спокойно и търпеливо, слушайки преразказа ви за случилото се в любимото ви предаване. Дори и да не проявява интерес към подобни неща, ви слуша, защото ви обича. По същия начин вие не я съдите и приемате странностите ѝ.

Тя е видяла най-лошата ви страна и все още е с вас

Тя винаги е до вас, дори когато светът ви се разпада. Видяла е лицето ви, покрито в сълзи. Знаете, че можете да се разкриете пред нея. Толкова ѝ се доверявате, че можете да плачете като бебе пред нея. Тя е там за вас, за да се почувствате по-добре - тя е вашата скала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама