До моята най-добра приятелка


До моята най-добра приятелка
Снимка: iStock/Guliver

Пиша това специално за теб - моя най-добра приятелка и моя сродна душа. Просто искам да ти кажа колко съм благодарна, че те имам.

Благодаря за всичко, което си направила за мен през всички тези години. За това, че си сестрата, която никога не съм имала и най-голямата ми подкрепа.

Благодаря ти, че беше единственият човек, освен моите родители, който никога не се отказа от мен. Единственият, който никога не ми е обръщал гръб, дори когато може би съм го заслужавала, и единственият, който никога не ме е оставял в нито една ситуация!

За всички безсънни нощи, които прекара до мен, утешава ме и си говорихме за онова момче, което не ме заслужава. Благодаря ти!

За времето, когато беше там, за да ме хванеш, когато паднах. За да ми помогнеш да се издигна, когато не можех да го направя сама.

Благодаря ти за всички пъти, когато изтриваше сълзите ми и направи всичко възможно да върнеш усмивка на лицето ми.

Благодаря ти, че винаги ме буташе напред и ме вдъхновяваше да стана най-добрата версия на себе си. Защото никога не ми позволи да се примиря с по-малко, защото винаги ми напомняше за ценността ми и за това, че ми показва колко силна съм всъщност.

Най-важното - благодаря ти, че никога не се опита да ме промениш и никога не очакваше да бъда някоя, която не съм, просто за да мога да отговоря на твоите стандарти.

Благодаря ти, че ме обичаш за това, което съм и за това, че ме приемаш заедно с всичките ми недостатъци, несъвършенства и глупавите ми постъпки.

Благодаря, че се грижиш за мен, независимо как се чувстваш ти.

Благодаря ти, че ме държиш за ръка както през най-щастливите, така и в най-тъжните моменти от живота ми.

За споделянето на моите най-красиви и най-болезнени спомени с мен - за това, че си вятърът под крилата ми и някой, на когото винаги мога да разчитам.

ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО РАЗБИРАМЕ СЛЕД КАТО ПАДНЕМ И СЕ ИЗПРАВИМ

Благодаря ти, че ми позволи да бъда себе си около теб! За това, че ми даде възможност да ти покажа своите уязвими места и да ти изложа моите слабости, без да се страхувам, че ще се възползваш от тях.

Благодаря ти, че никога не ме съдиш и винаги приемаш моите избори, дори когато не си съгласна с тях.

Благодаря, че ми помогна да стана жената, която съм днес. Защото беше част от това лудо пътешествие, наречено живот, защото никога не би било същото без теб, никога!

Благодаря ти, че беше и все още си най-добрата ми приятелка в целия свят!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама