Зодиите, които са магнит за проблеми


Зодиите, които са магнит за проблеми
Снимка: iStock/Guliver

Някои от зодиите в хороскопа сами привличат проблемите и неприятностите в живота си. Ако не искате и вас да ви застигнат проблемите им, по-добре не се сприятелявайте с тях. Ето кои са тези зодии.

Скорпион

Скорпионът е в състояние да вбеси околните само с един поглед. Представителите на този знак имат малко приятели, но са съжаление те не са пощадени от интригите му.

Близнаци

С Близнаците е трудно да поддържате каквито и да било отношения. Те постоянно се реят в небесата и са много далече от действителността. Но с лекомислените си постъпки често сами привличат лошото в живота.

НАЙ-СИЛНИТЕ ЖЕНИ СЕ РАЖДАТ ПОД ТЕЗИ ЗОДИИ

Овен

Най-големият талант на Овена е способността му да направи от мухата слон. Всеки, който е около него, по един или друг начин се оказва забъркан в негативизма му.

Дева

Девата съсипва не само своя живот, но и този на хората около себе си с натрапчивото си желание постоянно да критикува. С критиките си този знак единствено предизвиква лошото.

Водолей

Водолеят не само надценява силите си, но и от време на време изключва мозъка си. Близките му също се оказват потърпевши от неговите неразумни постъпки, които често му навличат проблеми.

Водолеите обичат да се забъркват във финансови авантюри. Те са склонни дори да въвлекат приятелите си в това, убеждавайки ги, че е добра идея да започнат съвместен бизнес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама