Зодиите, които са най-неустоими за мъжете


Зодиите, които са най-неустоими за мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Мнозина вярват в любовта от пръв поглед. Е, за любов не знаем, но никой не може да отрече, че има хора, чието присъствие действа като магнит. Ето кои са най-неустоимите представители на зодиака.

Лъв

Трудно е да не бъдеш привлечен от човек с такава увереност и Лъвовете са наясно с това. Те не се страхуват да изтъкнат постиженията си. Макар някои хора да ги намират за арогантни, тяхната общителна и очарователна природа смекчава самочувствието им. Те сякаш владеят пространството и колкото и да се опитвате, няма начин да не бъдете привлечени към Лъв.

КАКВО ОТРИЧА ВСЯКА ЗОДИЯ

Овен

Овенът има заразна енергия. Трудно е да останеш спокоен и безучастен, когато си около тях. Те са интересен микс от смелост и ентусиазъм и не се страхуват да поемат отговорност във всяка ситуация. Знаят как да накарат другите да се чувстват комфортно около тях, без да се стараят прекалено. Овните имат огън!

Близнаци

Близнаците могат да бъдат малко непредсказуеми и затова хората кръжат около тях като „мухи на мед”. Те могат да водят разговори на десетки теми и вероятно ще намерят нещо общо с повечето хора, с които влизат в контакт. Желанието им да изследват всичко по пътя си привлича останалите.

Стрелец

Стрелците са достъпни и игриви, със силно чувство за хумор. Те често правят лапсуси, а заразителният им смях предразполага всички останали. Обикновено са съсредоточени върху положителните аспекти, които животът може да предложи, така че е трудно да не се вълнуваш за нещо, когато си със Стрелец. Те ни учат да приемаме всички несгоди с усмивка и позитивизъм.

Везни

Везните са общителни и могат да се сприятеляват бързо. Тяхната комбинация от чар, топлина и остроумие вършат тежката работа, без дори да им се налага да си мръднат пръста. Везните предпочитат да се заобикалят с красиви неща и това не остава незабелязано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама