Зодиите, които ще се сгодят през март


Зодиите, които ще се сгодят през март
Снимка: iStock/Guliver

Първият пролетен месец ще донесе много щастие и любов на някои от зодиакалните знаци.

Ако имате сериозна връзка и отдавна чакате своя любим да направи следващата крачка, почти сигурно е, че това ще се случи през март. А ето и кои са късметлиите, които ще се сгодят през март:

Овен

Когато става дума за любов, вие може да се промените напълно. Превръщате се в пазител на домашния уют и хармония, романтични сте и се грижите за партньора. Е, Овни, най-накрая ще имате възможност да създадете свое гнездо. Истината е, че обвързаните представители на тази зодия вътрешно усещат, че са намерили “своя човек”. Доверието ви на моменти е силно, друг път малко ви предава, но всичко това е продиктувано от вашата несигурност, не от качествата на партньора ви и вие го знаете много добре.

ЗОДИИТЕ С НОВА РАБОТА ПРЕЗ МАРТ

Близнаци

Имате чудесна връзка, вярвате си един на друг и заедно сте преминали през толкова неща, че няма и съмнение, че сте един за друг. Любовта ви е силна и в време да преминете на следващо ниво. Всичко, през което сте минали, ви е направило по-силни и по-отдадени един на друг. Вашето заветно предложение ще се случи съвсем скоро, а вие просто трябва да кажете „Да!“.

Скорпион

Вашата връзка е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Предстои ви нещо толкова хубаво! Може би ви се струва малко прибързано, но това го “казва” само и единствено страхът в главата ви. Всичко идва от това, че все още не сте напаснали характерите си до съвършенство, но перфектни връзки няма, трябва да направите крачката напред.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама