Зодиите, които винаги обвиняват другите за всичко


Зодиите, които винаги обвиняват другите за всичко
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора не са в състояние да признаят вината си по принцип - те винаги прехвърлят отговорността за случилото се на някой друг.

Вижте кои са тези зодии:

Водолей

Водолеите мразят да признаят, че грешат. В най-добрия случай те ще се преструват, че имат право на своето мнение, дори и да е неправилно. В най-лошия случай те ще започнат да се държат агресивно, опитвайки се да принудят другите да поемат вината за случилото се.

Близнаци

Близнаците не обичат да носят отговорност за своите действия, защото по принцип не разбират как тези събития могат да се „развият неправилно“. Ако това се случи, тогава явно така е било необходимо. И фактът, че на някой му е неприятно заради това - е, това си е негов проблем. Плюс това, Близнаците ще измислят сто извинения и обяснение, защо те не са виновни в случая.

Дева

Девите претендират за правото да бъдат наричани мъдри, умни и почти идеални. Тоест, те самите са лишени от правото да правят грешки. Затова те по всякакъв начин ще търсят виновните, вместо да признаят, че грешат. За тях е по-лесно да се карат с куп хора, отколкото да разберат трезво как стоят нещата. Не очаквайте Дева да си признае грешките.

ТЕЗИ 5 ЗНАКА СА НАЙ-НАДЕЖДНИТЕ В ЗОДИАКА

Козирог

Козирозите вярват, че неприятните емоции не са нищо в сравнение с необходимостта да се прави бизнес. Следователно те не вярват, че са виновни за нещо, ако действията им доведат до желания резултат. И ако някой не харесва нещо - уви, това си е само негов проблем и на никой друг. Самият Козирог по принцип не обвинява никого за неуспехите си, освен себе си, затова смята, че другите също трябва да обвиняват само себе си.

Риби

Рибите никога няма да поемат отговорност за ситуацията. Това е въпрос на принцип - те дори няма да започнат да коментират нещата, ако е невъзможно да обвинят някого за провала. Тъй като са твърде емоционални, те преживяват всеки свой провал. А самообвиняването в това само изостря вече мрачната картина. Чисто защитна реакция.

Везни

Везните може да са отговорни, но не обичат да признават грешките си. Защото всяка грешка е следствие от лош избор. По този начин Везните трябва да покажат на другите, че не са достатъчно умни и добри, а това ще ги съсипе. Те ще се опитат по спокоен начин да прехвърлят вината на някой друг, но никога няма да признаят грешките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама