Зодиите, на които е най-трудно да отворят сърцето си


Зодиите, на които е най-трудно да отворят сърцето си
Снимка: iStock/Guliver

Да покажат своята уязвимост? Не, това определено не е за тях!

Дева

Не се страхувате да се отворите и разкриете пред другите - просто искате да демонстрирате най-добрата версия на себе си. В същото време не разбирате съвсем какво означава да си открит. Всичките ви контакти с другите хора са много съзнателни. Лесно се появявате и изчезвате в живота на хората, но наистина ли се отваряте, когато общувате с тях? Толкова сте притеснени, че другите ще видят вашите недостатъци и ще ги осъдят, че по-скоро бихте "държали къщата си затворена". Дори няма да мислите да отворите сърцето си, докато хората около вас не докажат, че са достойни за това.

Скорпион

Вие честно бихте искали да позволите да бъдете уязвими и отворени, но самата мисъл за това ви изнервя. Добре знаете какво е страстта и имате ярък темперамент, но сте доста скептични към другите.

Може би вашето доверие вече е било разрушено в миналото или може би сте наблюдавали как любими хора ви предават... Следователно вие разбирате на какво могат да бъдат способни хората, ако им покажете уязвимостта си. Просто не можете да си представите, че ще се доверите на някого, докато той не докаже, че никога няма да ви предаде - но все още никой не е успял да премине такъв тест.

ЕТО КОИ ЩЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ СРЕД ЗОДИИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Водолей

Вие гледате на света като на нещо неразбираемо и безгранично. Често потапяни в мисли за събитията, случващи се около вас, за различни глобални идеи и теории. Склонни сте да създавате мъгла около личността си и не отричате, че наистина обичате да карате другите да се чудят какъв сте всъщност. Вие сте в състояние да отворите сърцето си пред друг човек до степен, че да покажете уязвимост, но това е по-скоро изключение, отколкото правило.

Козирог

Вие сте доста "бодлив" човек и в отношенията си с други хора. Въпреки това не сте лишени от слабости, за които можете да кажете на хората, с които се чувствате комфортно и сигурно.

Смятате, че ако си позволите да бъдете уязвими, ще бъдете принудени да се разсеете от целите си и ще изглеждате слаби пред другите. Отказвате да пожертвате гордостта си заради емоционалната изява на себе си и това ви кара да се затваряте по-често, отколкото бихте искали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама