Зодиите, на които скоро им предстои раздяла


Зодиите, на които скоро им предстои раздяла
Снимка: iStock

Представителите на тези зодии  ще преживеят разочарование в любовта и не е изключено да се разделят с партньора си много скоро.

Лъв

Лъвовете няма да могат да избегнат конфликтите с любимия си. Единственото, което трябва да направят, е да се опитат по някакъв начин да изгладят недоразуменията, за да предотвратят сериозни последствия. Но това ще зависи от техните реакции и решения. 

Дева

През този период Девите могат да срещнат недружелюбни хора, да им се доверят и след това много да съжаляват за това. Съществува и риск от разваляне на отношенията с близките.

ВИЖТЕ ОЩЕ: КАК ДА ПОКОРИТЕ СЪРЦЕТО НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Везни

Везните има вероятност да съсипят живота си с внезапни и импулсивни решения. Възможни са сривове и раздели, които биха могли да бъдат избегнати. Очевидно тези дни Везните ще бъдат настроени на вълна промени. Но те не предвещават нищо добро.

Козирог

Скъпи Козирози, напоследък не се чувствате добре – може би заради умора, може би заради моментно състояние на духа. Това ще окаже негативно влияние и върху любовния ви живот и определено няма да се радвате на кой знае какви любовни успехи през септември. Всичко ще ви се струва черно и мрачно и ще се фокусирате само върху негативните аспекти от живота. Една раздяла няма да ви се отрази добре психически, но ако се съберете, бързо ще разберете, че това е по-добрият вариант. По-добре сами, отколкото с някого, но нещастни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама