Зодията ви разкрива кои сте били в миналия живот


Зодията ви разкрива кои сте били в миналия живот
Снимка: iStock/Guliver

Тайните на прераждането отдавна вълнуват умовете на хората. Оказва се, че с помощта на астрологията можете да научите всичко за човек - от най-малките подробности до това кой е бил в миналия живот.

Овен

Поразителните черти на знака са постоянство, смелост и мъжество. Те говорят за качествата на прославен командир или на галантен войник, който може да падне за честта на родината. Предадени са на Овена от паметта на предците.

Телец

Знакът се отличава с множество творчески таланти: той обича да съзерцава и да създава красота. Възможно е в миналото превъплъщение Телецът да е бил признат актьор, велик художник или музикант.

Близнаци

Креативен знак, който знае как да се представи и да направи добро впечатление на хората. Такива качества могат да се появят в резултат на славата и всеобщата любов на обществеността. Възможно е в миналото Близнаците да са събирали овации на някоя сцена.

Рак

Въз основа на характеристиките на знака може да се твърди, че Ракът се отличава с алтруизъм, любов към хората, способност за съпричастност и желание да помогне на другите. Астролозите са сигурни, че в миналото той е бил лечител на души.

4 ЗНАКА, ЧЕ ТОЗИ ЖИВОТ НЕ ВИ Е ПЪРВИ

Лъв

Харизматичен, отворен и много красноречив знак, който може да говори с всеки. Вероятно в миналото е бил известен поет или драматург, в чиито творчески вечери се е събирал целият каймак на светското общество.

Дева

Девата е естествено аналитична и проницателна. Не е изненадващо, че астролозите я смятат за учен. Напълно възможно е в миналото този знак да бил откривател на земи или нови научни закони.

Везни

Вроденото и неконтролируемо желание за постигане на справедливост предполага, че в миналото Везните може да са били магистрати, които разгадават най-трудните случаи, или революционери, готови да се борят за по-висша цел.

Скорпион

Мистичен и много загадъчен знак, способен на всичко с определена цел. Вероятно в миналото животът на Скорпиона е бил забулен в не по-малко мистерия. Може би той е бил таен шпионин или човек, отдаден на всички кралски интриги.

7 ЗНАКА, ЧЕ ПОЗНАВАТЕ НЯКОГО ОТ МИНАЛ ЖИВОТ

Стрелец

Този знак се движи от духа на приключенията и жаждата за нови неща. И то с основателна причина. В миналото Стрелецът очевидно е бил авантюрист, велик навигатор, пират или грабител на гробници.

Козирог

Естествен кариерист, винаги загрижен за здравето и храненето си. Възможно е в миналото Козирогът да е бил тясно свързан със спорта. Силна, непоколебима воля и силен дух - всичко това отличава великия спортист.

Водолей

Знак за движение, промяна и приключение. Животът на място уморява Водолея, защото в миналото превъплъщение той е бил танцьор, революционер или актьор. Животът му е бил свързан с преместване, пътуване и общуване.

Риби

Мистични, но твърди в решенията Рибите са били големи мислители в миналото. Нищо не може да промени техния мироглед и вяра в себе си. Способността да разсъждават справедливо и да виждат истината им се предава от миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама