2 зодии ги очаква щастлив ден на 28 октомври


2 зодии ги очаква щастлив ден на 28 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя посветете на кулинарни постижения. Опитайте нова рецепта или нов продукт. Разнообразието ще е тайната на успеха ви. 

Телец

Днес не оставайте у дома. Есента има своите предимства и изобилие от цветове, които ще позволят на очите и душата ви да се разтоварят. 

Близнаци 

Тази неделя може да си спестите някои ненужни разговори. Не давайте обяснения на никого. Ако ви се излиза, изберете най-верните от приятелите си за компания. 

Рак

Тази неделя не вярвайте на препоръки за неща, които не сте опитвали до момента. Няма как да знаете дали дадено нещо е подходящо или не за вас преди сами да опитате.

Лъв

Тази неделя вярвайте само на себе си. Каквото и да ви казват другите, мнението им е пречупено през тяхната гледна точка. Не го забравяйте.

Дева

През този ден опитайте друг начин на комуникация с човек, с когото до момента не може да се разберете. Ако пък спорът е само за спорта, просто се откажете. 

Везни

Тази неделя не се лишавайте от въздух и разходка. Облечете се добре, вземете си вода и тръгнете по нов маршрут за разнообразие.

Скорпион

Тази неделя може да опитате нови упражнения, с които да поддържате формата си. Не преустановявайте тренировките, ако са ви омръзнали, а сменете метода. 

Стрелец

Само времето ще докаже правотата ви. През това време се занимайте с нещо полезно за себе си и не пропускайте важните моменти за развитие. 

Козирог

Тази неделя си осигурете необходимата доза изкуство. Съзерцаването на красота или слушането на музика ще ви даде повече, от която и да било друга дейност.

Водолей

Не си играйте с нервите на другите. Може и да спечелите рунда, но до края остава още време. Помислете за това. 

Риби

Тази неделя посветете на подреждане. Създаването на красота чрез ред ще ви вдъхнови за други по-сериозни дела и ще ви даде увереност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама