Дневен хороскоп за 1 декември


Дневен хороскоп за 1 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота се отдайте на магията на изкуството. Концерт или изложба ще запълнят онази празнота, която ви тормози от известно време. Самите вие може да се опитате да създадете нещо с ръцете си.

Телец

През този ден обърнете внимание на детайлите. Не се занимавайте с решаването на сериозни въпроси - сега не им е времето. Помислете за коледните подаръци за близките.

Близнаци

Днес ще се забавлявате най-добре, ако прекарате деня извън дома. Весела компания и развлечение е това, от което имате нужда сега. 

Рак

Това е ден за въвеждане на нови правила. Ситуацията в личния ви живот се е променила и това напълно логично променя нещата.

Лъв

През този ден може да пропадне ваша уговорка с приятели. Не им се сърдете, а бързо измислете резервен план за забавление.

Дева

Това е ден, в който да демонстрирате самочувствие. Сега вашата увереност в собствените ви усилия ще ви донесе изключително много позитиви.

Везни

Това е ден, в който да преместите фокуса върху напълно различни неща. Откъснете се от въпросите, за които сте мислили през последните дни и ще ви просветне.

Скорпион

Някой може да ви нарани, но по никакъв начин не показвайте, че сте засегнати. Усмивката ви и доброто настроение ще обезоръжат враговете ви.

Стрелец

През този ден ще се ползвате с голямо доверие сред околните. Това е добър момент да обясните най-щурите си идеи, без да ви кажат, че сте луди.

Козирог

Тази събота ви очаква запознанство с много интересни хора. Опитайте се да ги изслушвате докрай и да разберете колкото се може повече за тях.

Водолей

Тази събота заложете на спокойствието. Излизането сред хора ще ви напрегне. Изключете телефона и изберете нов филм или книга, в които да се отдалечите от реалността.

Риби

Тази събота отворете съзнанието си за всичко ново. Може да имате пълно доверие на интуицията си, която ви подсказва да се забавлявате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама