Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 13 декември


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 13 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви вълшебна сряда, изпълнени с много положителни емоции, за които самите вие имате заслуга. Насладете им се изцяло и се погрижете за това да имате още много такива моменти.

Телец

Денят е подходящ за смяна на имиджа. Ако сте се чудили дълго време как ще изглеждате с различен цвят на косата първо опитайте с шампоан оцветител или се оставете в ръцете на доказан специалист.

Близнаци

Денят може да ви поднесе неприятна истина. Всъщност истината никога не е неприятна, защото ни представя нещата такива, каквито са. Извлечете най-доброто от информацията.

Рак

Очаква ви творчески подем, който ще повлече след себе си много положителни събития, свързани с професионалното ви израстване. Не жалете сили – ден година храни.

Лъв

Опитайте се да промените нещо в работния ритъм. Промяната е дълго жадувана и сега действително е най-добрият момент това да се случи. Господ дава на смелите.

Дева

Денят ще ви зарадва с предложение от приятели за отбелязването на празниците. Започвайте от сега да мислите с какво може да се включите, но не си поставяйте неизпълними цели.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама