Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 9 февруари


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 9 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Този петък ще бъдете нещо повече от най-добрия си образ. Не пестете усилия да бъдете истински добри. Възнаграждението няма да закъснее, но не се фиксирайте в него. Ето какво очаква всяка зодия днес:

Овен

Този петък ще ви се струва, че всичко става прекалено бързо. Всъщност в живота често се случва така. Вие нямате вина за това. Приемете го като знак, че трябва да си починете и да намалите темпото.

Телец

Този петък бъдете честни със себе си. Сега е много важно да си дадете сметка какво точно искате. Преди да ви стане ясно не предявявайте претенции към когото и да било. Всъщност и към себе си не бъдете прекалено строги.

Близнаци

Този петък ще сте душата на компанията. Вашите приятели ще са истински щастливци. Все пак не се раздавайте докрай, оставете нещо и за себе си. Не пренебрегвайте половинката си.

Рак

Този петък денят ще бъде горещ и напрегнат, независимо от температурата навън. Ще ви е трудно да си поемете дъх от събитията, които ще се променят със скоростта на светлината. Вечерта останете у дома си, за да успеете да се наспите.

Лъв

Този петък не разпилявайте енергията си с много неща, насочете вниманието си и силите само към едно нещо. Само така денят ще е ползотворен. Най-малкото разсейване може да провали намеренията ви и денят да бъде пропилян.

Дева

Този петък бъдете искрени. Още от сутринта направете нещо от сърце, при това без да очаквате похвала или благодарност. Отплатата, разбира се, ще дойде, но на един по-късен етап. Просто бъдете доволни, че сте направили добро.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама