Една зодия трябва да внимава повече на 5 юни


Една зодия трябва да внимава повече на 5 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днешният ден ще бъде тих, спокоен и достатъчно продуктивен, ако разбира се заставите да направите нещо, а това може да се окаже не толкова просто.

Телец

Тази сряда трябва да сте предпазливи. Съществува голяма опасност да направите глупави грешки, за които ще отговаряте, като за нещо сериозно.

Близнаци

Днес вашето мнение ще се мени час по час, затова преди да вземете решение, трябва да помислите много, а най-добре е да потърсите съвет от друг.

Рак

Тази сряда може да се окажете под нечие сериозно влияние. Не се поддавайте на манипулации и следвайте собствената ви воля.

Лъв

Посветете деня на приятни домашни занимания като украсяване на дома, разместване на мебелите - изобщо каквото ви подскаже фантазията.

Дева

Тази сряда около вас ще има много промени, които няма да ви засегнат, освен ако самите вие не пожелаете. Все пак се пазете от спонтанни решения.

Везни

Днешният ден може да се окаже неочаквано ценен за вас. Да ви спаси от цялата объркана ситуация, ще успее някой, чиито услуги сте поискали предварително.

Скорпион

Тази сряда още сутринта може да не намерите розовите си очила и светът ще ви изглежда в сиви тонове. Но не всичко в живота ни радва и затова понякога ни е необходима почивка.

Стрелец

Днешният ден трябва да прекарате в компанията на един, но много близък човек. Може малко да ви омръзне, но все пак чувството ще бъде по-скоро приятно.

Козирог

Добре е днешният ден да посветите на домакинска работа, а такава има със сигурност. Не проявявайте инициатива – подобни неща сега ще бъдат пресечени по жесток начин.

Водолей

Тази сряда творческият ви потенциал ще нарасне до такава степен, че просто ще ви преизпълни. Оценете всичко и не го хвърляйте напразно в бездействие.

Риби

Открехнете завесата, отделяща ви от околния свят. Това ще ви помогне да разберете другите, а пък и те да ви разберат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама