Годишен хороскоп за 2018 - Риби


Годишен хороскоп за 2018 - Риби
Снимка: iStock/Guliver

Започналата промяна през изминалата година ще продължи с пълна сила и през 2018-та или поне не се колебайте да продължавате в същия дух. Склонните сте да се измъчвате от съмнения, но сега може да сте сигурни, че сте поели в правилната посока.

Януари посветете на подреждането на личния ви живот. Само така ще се чувствате максимално уверени и ефективни, за да продължите напред.

Февруари е месец, в който да обмислите следващите си стъпки. Хубаво е да начертаете ясен график и да се опитате да се придържате поне към половината неща в него.

Март може да обърка плановете ви, но Късметът със сигурност ще е на ваша страна. Възможно е да попаднете в напрегнати ситуации. Възпитайте търпението и такта у себе си, за да се справите с тях.

Април ще ви даде глътка пролетен въздух в буквален и преносен смисъл. Някои представители на знака може да преоткрият човека до себе си и връзката ви да премине на следващото, по-сериозно ниво.

През май е добре да залегнете над учебниците. Винаги има още неща, които не знаем или качества, които може да усъвършенстваме.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК! 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама