Годишен хороскоп за 2018 - Водолей


Годишен хороскоп за 2018 - Водолей
Снимка: Getty

Още от първите дни на Новата година направете така, че да се заемете с нова дейност, която ще ангажира изцяло вниманието ви. Имате нужда от нова цел и смяна на сферата на дейност, за да се почувствате по-живи.

Февруари ще ви предложи ексцентрична идея, която обаче, въпреки привлекателността, трябва да проучите много сериозно. Използвайте всички познати ви източници на информация, за да си набавите всички важни данни, преди да се включите в начинанието. Във всички случаи си оставете резервен вариант за действие.

Март и април са месеци, в които е добре да бъдете по-спестовни. Съвсем скоро на хоризонта ще се появи възможност, в която, за да участвате ще трябва да отделите известна сума.

През май на преден план ще излезе въпрос, свързан с недвижимо имущество или наследство. Пазете интереса си и не се подавайте на емоции. Отпуската може да планирате за началото на лятото, макар че може да бъде прекъсната, заради това, че сте доста търсен специалист.

Юли е добър месец за вложения и преговори с бизнес партньори. В същото време може да ви повлече любовна авантюра, която да отнеме изцяло мислите, времето и силите ви.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама