Голяма ПРОМЯНА за една зодия в хороскопа за 1 декември


Голяма ПРОМЯНА за една зодия в хороскопа за 1 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес няма да ви е лесно да угодите на другите, но и трябва ли... На този въпрос може да си отговорите само и единствено вие самите. Съветите на приятели едва ли ще ви помогнат.

Телец

Започва нов период за вас. Не се страхувайте от промените, но и не очаквайте, че всичко ще се случи от само себе си. Контактите с другите излизат на преден план.

Близнаци

Няма да има нещо, което да помрачи настроението ви. Все пак се въздържайте от строенето на въздушни кули. От тях се пада болезнено.

Рак

Не дръжте сметка за неизпълнени обещания, но не и пазете страха у себе си. Успяват онези, които са скочили смело. Те поне може да винят само себе си.

Лъв

Денят ще е запомнящ се с интересни събития, на които искате да отидете, но нямате възможност. Опитайте се да си тръгнете по-рано. Имате нужда да направите нещо, макар и малко, срещу правилата.

Везни

Този петък не си отказвайте от никакви удоволствия. Най-добре ще бъде да се споделят с половинката ви, но преди това уточнете какво точно ще правите, за да не си загубите времето.

Дева

Този петък избере да действате самостоятелно, ако ви предстои прекалено сериозна дейност. Всяка странична помощ може да обърка нещата и да загубите повече време. Вечерта обаче забравете за работа и се отдайте на любимото си хоби.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама