Голяма изненада за една зодия в хороскопа за 7 февруари


Голяма изненада за една зодия в хороскопа за 7 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво вещаят звездите за тази сряда.

Овен

Тази сряда най-добре запазете мнението си и не споделяйте твърде крайни мисли. Ако мислите, че това, което ви хрумва е много важно, може да го запишете и да изчакате да го споделите в по-подходящ момент.

Телец

Тази сряда не поемайте чужди задължения, не се колебайте да откажете, който и да ви помоли. Егоизмът сега ще е здравословен и дори животоспасяващ за вас. Не се претоварвайте и насилвайте за нищо.

Близнаци

Тази сряда бъдете предпазливи. Не предприемайте пътуване или отложете вече планирано такова. Някой може да се опита да ви заблуди или въвлече в съмнително начинание. Употребата на алкохол ви е противопоказна. Внимавайте и с приема на лекарства.

Рак

Тази сряда бъдете по-търпеливи към себе си. Изпитвате противоречиви чувства. В такива моменти е най-добре да се изчака преди да се предприемат, каквито и да било решаващи действия.

Лъв 

Тази сряда ви очакват приятни промени в офиса. Натоварването ви ще се намали, така че ще имате повече време да започнете да реализирате някои от проектите, които сте планирали по-рано, но не сте имали време за тях.

Дева

Тази сряда се опитай да намерите време за всички онези мънички и приятни неща, за които по принцип не ви стига времето. Не забравяйте да полеете цветята и да се уговорите с приятели за вечерта.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама