Любовен уикенд хороскоп за 25-26 август


Любовен уикенд хороскоп за 25-26 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В последния уикенд на август ви очакват нови красиви възможности в любовта. Ако се намирате във връзка, това е чудесна възможност за вас и любимия човек да се радвате на романтиката. Хармонията помежду ви ще ви накара да постави връзката ви на първо място.

Телец

Важно е да преразгледате вашите желания и подход. Ако се намирате в сериозни взаимоотношения и това е любовта, за която сте мечтали, очевидно вашите тактики на този етап не работят. Любовта я има, важно е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително и то в положителна посока. За тези от вас, които търсят любовта, има шанс да срещнат някоя нова и интересна личност и да се влюбят лудо. Ако вече се намирате в сериозна връзка, някои от вас ще започнат да правят планове и за бебе.

Рак

Почивните дни са подходящи да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Любовната хармония ще се задържи доста след уикенда. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Дева

Уикенд на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в сектора на любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Звездите ще ви направят още по-магнетични за любимия, а за другите ще бъде трудно да ви игнорират. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и комплименти от половинката си.

Скорпион

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Ще имате възможността да обсъдите разногласията с любимия човек, да прекарате повече време заедно. Най-хубавото е, че след това ще бъдете благодарни, че сте го направили.

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие се крие в социалните ви контакти. Опитайте се да приемете повече покани за събития, срещи, партита. Това ще вдъхне нов живот на старата връзка.

Кoзирог

Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на работата ви през тези два дни. Той ще ви окаже своята подкрепа и ще ви помогне по някакъв начин да се издигнете по-високо в работата. Не забравяйте да се отдадете и на романтика.

Водолей

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите баланса между вас и половинката, ще се преоткриете. Освен пътувания, в този момент ви вълнуват и други неща, които може да правите заедно. Това може да са някакви курсове, посещаване на семинари.

Риби

Очаквайте положителни новини от вашата половинка по отношение на финансите. Възможно е любимият човек да получи повишение, бонус или да се възползвате от обща инвестиция.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама