Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 2 декември


Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 2 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете на плодове, зеленчуци и риба. Оставете мазните храни и сандвичите за някой друг ден. Избягвайте консумацията на червено месо.

Телец

Днес ще разберете, че не винаги и не всички са на вашата честота. Мерете думите си, ако не искате да загубите ценни привърженици и дори приятели. Използвайте по-често думата "извинявай".

Близнаци

През този ден се опитайте да сте перфектни, така че за не може да бъдете упрекнати в нищо. Околните ще са доста критично настроени към вас, не им доставяйте удоволствие.

Рак

През този ден ще притежавате изключителна сила. Всичко ще ви се струва лесно и мъничко. Справяйте се със задачите си, но не унижавайте околните. Няма да е лесно да устоите на изкушението да се възгордеете, но ще трябва.

Лъв

През този ден успехът ви днес ще зависи от това дали добре сте обмислили действията си и дали ще "уловите" момента. Ако сте подготвени добре, никакви изненади няма да ви отклонят от пътя ви.

Дева

През този ден честността ви ще смути мнозина и ще ги постави в неловко положение. Помислете, обаче, дали наистина искате да ги поставите в точно това положение.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама